Supporterliv 2013 – Tornekrattet

Klanen.no vil i tiden frem til seriestart se på våre motstanderne i årets tippeliga. Alle supporterklubber tror de selv er best, og vi går dem nærmere etter i sømmene.  I dag har turen kommet til Tornekrattet.


 Tekst: EspenB 

Foto:Tornekrattets facebooksider


Vi har satt opp noen måleparametere vi kommenterer og gir en poengscore. Poengscoren går fra 1 til 10 der tosiffra er best. Totalscore vil danne grunnlaget for et eget suppoorterforeningtabelltips 2013.

Burde i utgangspunket ha alle muligheter til å vokse seg store. De har Solskjær som er Norges største fotballikon og har to seriemesterskap på rappen. Likevel lugger det fælt i medlemsmassen. Erkerivaler er Rosenborg og Ålesund.

De samles på Sportspuben 1911 før kamp og gjestende supportere er velkommen om de ikke er fra Trondheim.

Antall medlemmer:

Ca 850. Merkelig lite til å  være seriemester to år på rad. Det tyder på at ikke spesielt mange bryr seg om klubben fra rosenes by, hverken i selve byen eller i andre deler av landet.

Poeng: 5

Evne til å få med publikum på egen stadion:

Du reiser ikke til Molde for å oppleve suveren stemning på stadion. Selv med seriegull i blikket klarer ikke Molde å fylle opp Røkkeløkka. De som sitter og ser på kamp lokkes sjelden med på notene.

Poeng: 3

Lydnivå:

Ikke en seriemester verdig. Det bør runge både i antall og volum.  Tornekrattet var først ute med tromme her til lands, kanskje folk ikke orker 2×45 med dunk,dunk.

Poeng: 2

Reisende på bortetur:

Tornekrattet har underavdelinger på østlandet og vestlandet uten at det påvirker antall reisende på stadioner rundt om i landet nevnerverdig. Klarer å dra med seg en habil gjeng til Ålesund.

Poeng: 3

Liv på bortetribunen på Ullevål:

Ikke mye imponerende over bortefølget til Molde på Ullevål, hverken i antall eller volum.

Poeng: 1

Kreativitet sanger:

De sverger til tromme og da blir sangene sterkt påvirket av det. Repetisjon, repetisjon og atter repetisjon.

Her på vår stadion, banker våre hjerter for vårt lag -ohMFK
Kast alle hemninger, gi vår fulle støtte for de blå -ohMFK
Lalalallalalala lalalallalalalalala –Åååh
Lalalallalallala lallalallallalalala -Åååh

Poeng: 2

Integritet:

Tornekrattet har hatt trøbbel med folk internt og har fått luka ut de verste elementene.Habile folk i styre og stell, selv om noen av de har vært ute og kjøre – bil.

Jeg skjønner ikke helt hvorfor de gjør så lite ut av seg, da klubben deres har vært best i Norge to år på rad. Betyr ikke det noe for dem?  Tromma trekker selvsagt ned, så få mennesker som Molde samler trenger ikke tromme.

Poeng: 3

Behandling av egne spillere:

Når laget ditt vinner serien hvert år skal du være rimelig spesielt skrudd sammen for å stå å slenge dritt til dem. Før i tiden ble det kommentert mye fra tribunene.

Poeng: 8

X-Faktor:

Det finnes ikke en stor framtid for Tornekrattet.  Bare 850 medlemmer er en skandale med to seriemesterskap på rad. Hva må egentlig til for at møringene finner det interessant å melde seg inn i supporterforeninga når ikke engang seriegull gjør det?

Poeng: 2

Totalscore: 29 poeng

De er begrenset med kreativitet på sangene, laber dyd når de først synger. Tifo lager de ikke sjøl, men henter inn hjelp fra andre grupperinga Molde 1792. Tornekrattet valgte navn fra den delen av rosa de fleste missliker, det er kanskje ikke helt tilfeldig. De fremstår rett og slett som kjedelige.

Skikkelig, skikkelig kjedelige.

Tidligere vurdert:

Stormen – Aalesund FK

Vikinghordene – Viking

Maakeberget – FK Haugesund

Oddrane – Odds Ballklubb

Isberget – Tromsø

Tigerberget – Start

Fossefallet – Sarpsborg 08

Gaukereiret – Sandnes/Ulf

Saftkokaradn – Sogndal

Fosseberget – Hønefoss

 

 

<Link inn tidligere anmeldelser med klubbnavn  her>


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.