LasseL: Rosenborg hjemme

LasseL er klar for kamp på lørdag. Her kommer det litt om kampen, og ganske mye om annet, men flere får kjørt seg og da er alt som det skal få dager før det smeller. 

Tekst: LasseL // foto: Eivind Hauger

Skulle tro det var litt synd på stakkaren i TV2 som måtte telle samtlige fremmøtte på et bilde tatt under det finske fjernsynsteateret- også kalt landskampen- rett etter feiringen av kylling her forleden, men når de såkalte sportsjournalistene ikke har annet å ta seg til, f.eks bredere dekning av hockey-sluttspillet eller helgens Tippeligarunde, så får han bare sitte der med sprit-tusjen sin og sniffe.

Da er det bedre å dynge skjermen ned med masse fotballfokus på det laget som trolig havner nest øverst i engelsk fotball, siden de skal spille mot et lag midten på tabellen mens to av Norges mest attraktive klubber spiller kamp.

Ja, kjære media, det er synd at landets hovedstad ikke trekker flere folk til kamp med slik oppbygning til storkamp mellom Enga og Rosenborg.

Bedre å fokusere på at landslaget må bygge opp en rekruttspiller i Spania, siden hans egen klubb ikke tar seg bryet. Høgmo vet bedre enn Zidane, må skjønne.

Nå får vi la steinene ligge litt. Til NFF har satt inn nye glass i huset. Koster vel en pluss/ minus 30 mill, tenker jeg…

Søtsaker…

Magne Hoseth var tilbake i Enga-klær på trening onsdag, da han måtte trå til siden Reka manglet en mann for 11 mot 11. «Jeg spiller jo fotball enda, men på et litt annet nivå. Hadde jeg hatt et par treninger til, så skulle jeg vist meg frem enda litt mer», sa gutten etterpå.

Pussig nok er vel det de fleste spillerne våre kunne sagt etter Sogndal-kampen.
Så får vi bare håpe de tok kylling-ferien som treningsøkt og spiller på nivå med barteby-laget.

Det beste som trønderne kan by på, er jo godterier fra Nidar. De skal ta over hyllene med vingummi i det ganske land, som gjorde at vi hadde priskrig på smågodt og forspiste oss på snop sånn at vi ikke orket mer slikkerier når alle ga hverandre masse smågodt i kylling-etuier anledning Skjærlanglørdag.
29 kroner per kilo var det. Hos min lokale kjøpmann selger de salat til 89 kroner kiloen. Så med sunt vett og sunn kropp lønte det seg altså å ta salaten i godteposen.

Nesten tilbake til fotballen…

Barte-Nidar har sterke bånd til Oslo gjennom fusjonen med Bergene på Rodeløkka og Laban seigmenns skapere; Kiellands dropsfabrikk på Tøyen.
Den gamle hovedstads-stoltheten Nora Mineralvann, som startet i Norabakken ved vår gamle lekegrind på Bislett under navnet St. Hallvard bryggeri, kjøpte hele sulamitten før de ble en del av Orkla med hovedsete i Oslo.
Så trønderne er altså eid av St. Hallvards menn.
Historisk har vi altså tre poeng i lomma, så gjelder det bare å ikke skli på en skumbanan på lørdag…

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.