Overblikket: Black monday

Vi har lagt en grusom Vålerenga-helg bak oss, og vi depper.

Man kan godt argumentere med at Vålerenga tross alt har prestert over evne og helgens tre tap var å forvente. Dem om det, tap svir alltid uansett. Spesielt søndag aften hvor Lørenskog putter det avgjørende målet med noe sånt som 1,83 sekunder igjen på klokka.

Blytungt. Veien til finale synes uoverkomlig nå; Vålerenga må vinne tre strake mot Lørenskog, den første allerede i morgen tirsdag i Lørenskog Ishall (kl. 19:00).

Vi har ikke tenkt å si så mye mer enn det; Klanens HockeyLIVE oppsummerer egentlig alt som er å si om kampen i sitt live-referat. Dette kan du lese her. Vi hopper over til de mer positive tingene…

…som det ikke er så mange av men en kanskje; konkurransen er over, og kanskje ble det den siste for denne sesongen…

…og fasiten ble kort: nei, nei, nei og ja. LameDuck vinner denne gang, et valgfritt skjerf donert av Vålerengasjappa, og ikke minst et lodd i trekninga om et sesongkort for 2016/17-sesongen donert av klubben.

God natt, Vålerenga… Kjør da!


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.