Klanens arbeidslag

Klanen organiserer drifta i arbeidslag. Ingen har lønn i Klanen, alt skjer på dugnad. Ære være alle som bidrar!

Her følger en presentasjon av alle arbeidslag, og kontaktinformasjon. Gi lyd dersom du vil være med å bidra!

EngaTifo

EngaTifo er arbeidslaget som organiserer og står ansvarlig for Klanens tifoarrangement. EngaTifo har mange dugnader og lager står for spennet mellom store tifoarrangementer og produksjon av enkle bannere og flagg.

Kontakt: tifo@klanen.no

EngaFyr&Flamme er et underbruk av tifogruppa, og jobber med lovlige pyroarrangement.

EngaSang

Arbeidslaget EngaSang har som oppgave å koordinere Klanens sanginnsats på tribunen, gjennom møter åpne for alle klansmedlemmer og andre tiltak. Arbeidslaget er først og fremst et møteforum som samler alle som har en sterk mening om Klanens sanginnsats, som samtidig gidder å møte.

Kontakt: sang@klanen.no.

EngaFilm

EngaFilm er et nyopprettet arbeidslag som lager stemningsfilmer med fokus på tribunelivet på Vålerengas kamper.

Turgruppa

Turgruppa er arbeidslaget som organiserer Klanens bussturer til samtlige bortekamper i serie og cup (med unntak av Tromsø borte). Dette tilbudet kommer i tillegg til alle privatbussene, som er applauderte private iniativ mer eller mindre tilknyttet Klanen.

Kontakt: tur@klanen.no.

Se egen side for kontaktinformasjon om privatbussene.

Hockeygruppa

Arbeidslaget organiserer Klanens supportervirksomhet i forbindelse med Vålerenga Hockey.

Hands

Arbeidslaget Arbeidslaget organiserer Klanens supportervirksomhet i forbindelse med Vålerenga Håndball.

KST

KST er arbeidslaget som består av Klanens egne vakter/verter på Vålerengas kamper, som har som oppgave å sørge for sikkerheten på våre tribuner og være en buffer mellom de som er på vår tribune og andre.

KST sitt hovedmål er: Alle i Klanen skal trives på kamp:

Kontakt: leder.kst@gmail.com.

Medlemsservice

Medlemsservice er arbeidslaget som har som oppgave å administrere og vedlikeholde Klanens medlemsregister.

Kontakt: medlem@klanen.no

Klansropet

Arbeidslaget Klansropet har som oppgave å lage Klanens medlemsblad, som utkommer tre ganger i året.

Kontakt: ropet@klanen.no

DataKlanen

DataKlanen er et løst sammensatt arbeidslag som oppsummerer det arbeidet som gjøres i Klanen tilknyttet internett (klanen.no, forum, Facebook, Twitter) og it-drift generelt.

Klanens Webradio

Arbeidslaget Klanens Web Radio sørger for at Klanen har egen radiokanal! Kanalen streamer Vålerenga- og Oslorelatertmusikk 24/7, kun avbrutt av egne direktesendinger. Blandt de mest populære sendingene er våre livesendinger fra Vålerenga Hockeys kamper og magasinprogrammet =EngaRadio.

Kontakt: rwk@klanen.no

Økonomi

Arbeidslaget Økonomi fører Klanens regnskap.

Kontakt: okonomi@klanen.no

EngaSkru

Engaskru (Skru&sånn) organiserer dugnadene som må til for at vi skal slippe setene på 228 på Ullevål.

Sjapperådet

Sjapperådet er et arbeidslag som skal bistå Sjappa med konkrete tanker, ideer og design i forhold til supporterutstyr som vi i Klanen mener Sjappa skal ha tilgjengelig for oss.

Spenn&sånn

Arbeidslaget omfatter arbeidet rundt Klanens eierinteresser i Vålerenga Sport AS (Sjappa), Vålerengahuset AS (Bohemen) og Vålerengafamiliens Vertshus AS (Vålerenga Vertshus).

  • Vålerengahuset AS driver sportspøbben Bohemen. Konseptet sportspub er en stadig mer krevende nisje, for å lokke folk ut av sofaen må sportspuber ha et absurd mangfold av kanaler. Samtidig må de klare balansegangen mellom det å vise både de brede og smale begivenhetene, samtidig som man må ha magefølelse for hva som skal velges bort. Så langt har Bohemen lykkes svært godt. I tillegg til sport på tv har Bohemen stor suksess med sine quizkvelder, med allmennquiz på fredagene og sportsquiz på onsdagene. Et avansert system av serier og turneringer knyttet til dartvarianten «høggern» er også en svært populær del av stedets drift. Bohemen er selvsagt også et yndet sted å besøke når Vålerenga Fotball har kampdag, og Bohembussen med flere kjører til og fra Ullevål. Klanen eier 21,33 prosent av selskapet og er representert i selskapets styre med Morten Nydal.
  • Vålerengafamiliens Vertshus AS driver bydelskroa Vålerenga Vertshus. I motsetning til Bohemen er ikke Vertshuset noen ren sportspub, men treffer et bredere publikum med å fokusere på alt fra quizkvelder, konserter, dart, tippelag og masse annet. Stedet tilbyr også en enkel men populær matmeny! Men litt sport blir det også: Vertshusbussen kjører til og fra Ullevål når fotballgutta spiller, i tillegg er Vertshuset stedet Klanen møtes på før og etter hockeykamper på Jordal Amfi. Det nye driftsselskapet pusset opp stedet i 2010, og har siden opplevd en stadig tilstrømning av nye gjester. Klanen eier 45 prosent, og Vålerengahuset AS eier de resterende 55 prosent av selskapet. Klanen er representert i styret med Morten Nydal og Gjermund Nordtug.
  • Vålerenga Sport driver Sjappa. Sjappa ligger på Oslo S, og selger både billetter til kamper og bussturer, samt supportereffekter og drakter. Klanen eier 50, 3 prosent av selskapet og er representert i styret med Jon Simon Grue og Christian Kjellsen.