De mest leste artiklene på Klanen.no i 2012

Vi veit hva du klikker deg inn på! I alle fall på Klanen.no. La oss kalle det topp 10 -2012. Spennvidden på de mest leste artiklene er stor. Her er tribunekultur, Sjappa, ishockey, fotball, sinne over NFF og dommerstanden.

Tekst: EspenB

Vi lanserte nye sider helt i slutten av juli, og denne artikkelen er basert på tallmateriale fra nye Klanen.no. Altså fra august og ut året.

Det er tydelig at Sjappa står sterkt hos folk, og da det ble kjent at Sjappa skal på flyttefot ble Sjappa flytter hjem lest  av så mange at den ble den 5. mest leste artikkelen i 2012.

Meldinger fra Klanstyret blir alltid lest av mange, og på 4. plass finner vi nyheten om at Klanen samles på Vestbredden i jubileumssesongen: Klansstyret: Endring i Tribunesituasjon og priser 2013 Dette er da også kanskje den viktigste nyheten som kom fra styret i år. Prisen på sesongkort er i tillegg viktig for mange.

Den 3. mest leste artikkelen ble skrevet i sinne etter at Vålerenga hadde tapt 3-0 mot Rosenborg. Undertegnede fikk ikke sove den natta, og måtte skrive vekk sinnet i Han bør ikke få dømme igjen Jeg hadde regna med noe kritikk i kjølvannet av den, men det var bare enighet og positive tilbakemeldinger å spore.

Den nest mest leste artikkelen var 26/11-2000: 12 år siden tidenes skandale i Norsk idrett, der Skog minner oss om helgen da Storhamar Dragons viste sitt sanne jeg. Tenk på denne artikkelen førstkommende lørdag på Jordal, så hever du stemmen enda noen hakk.

Den mest leste artikkelen er en uttalelse fra styret. Trist at en sånn sak ble den mest leste, men sånn er det altså. Sirkus Vålerenga melder seg ut av Klanen ble mest lest på nye Klanen.no i 2012.

Jeg legger ut linkene til de neste fem på lista, de er verdt en sjekk om du ikke har lest dem.

6. Your guide to Vestbredden

7. Pyrodebatt: Uttalelse fra Klansstyret vedrørende blussing mot Lillestrøm 11.11.2012

8. Klanen forhandler med Svennis

9. Tippeligaen på TV 2013: – Ikke fornøyd

10. Pyrodebatt: Jeg kjøper ikke lenger denne pakka

Til slutt er det hyggelig å se at sangsidene på Klanen.no brukes flittig. Når alt kommer til alt, er det støtten på tribunen vi er her for!

Comments are closed.