VålerengaSjappa flytter hjem!

I anledning 100 års-jubileum og en fremtidig ny stadion på Valle har Sjappa valgt å flytte hjem. Vekk fra Oslo S, vi skal tilbake i hjemtraktene. I vinter etablerer vi Norges feteste supportersjappe på Helsfyr.

– Vi ønsket en sentral plassering hvor det var mulig å sette fra seg bilen for korte innkjøp i Sjappa, uten å gjøre ulike parkeringsselskaper fetere enn de allerede var, sier Jon Simon Grue – Klanens mann i Sjappa-styret (Vålerenga Sport AS).

Frode Veie, daglig leder i VålerengaSjappa

Sjappa-sjef Frode Veie er glad og fornøyd med en riktigere plassering, som gjør det bedre å møte en ugunstig trend i norsk fotball:

– Salget av supporterartikler går en del tregere enn det gjorde på toppen for fem år siden. Da passet det fint å finne ett litt mindre og triveligere lokale på Oslo Øst. Vi flytter rett og slett hjem!

Sjappas neste stoppested blir på Fyrstikktorget (gamle K-Bank), med inngang på høyre side av bygget. Her vil supporterbutikken disponere ca 170 kvm.

Veie kan fortelle at han nå kan løse noe som har vært et stort problem på Oslo S:- Her oppe vil Sjappa også disponere 2-3 korttids parkeringsplasser rett utenfor døren for våre kunder. Disse plassene er selvsagt gratis og kan benyttes inntil 30 minutter. I tillegg er T-banen kun 2 minutter unna, så vi håper og tror at Fyrstikktorget vil gi Sjappas kunder en enda bedre tilgjenglighet.

Jon Simon Grue, styreleder i Vålerenga Sport AS

Flyttingen innebærer også en bedring i kostnadsbildet for Sjappa.

– Vi har fått en langt rimeligere avtale med husleie på Fyrstikktorget enn vi hadde på Oslo S, og det betyr at vi kan fokusere enda mer på supporterutstyr, sier Jon Simon Grue.

Siste dag på Oslo S er lørdag 26 januar og rullegitteret går ned kl 15:00. I tidsrommet 27 januar-18 februar vil Sjappa være på flyttefot og holder derfor stengt. Sesongkort kan i det tidsrommet kjøpes på web eller på valle.

Nye Sjappa på Fyrstikktorget åpner 18. februar kl. 0900.

Presse kan kontakte Jon Simon Grue (styreleder Vålerenga Sport AS) og Frode Veie (daglig leder) for kommentarer. Talsmann Christian Kjellsen i Klanen er også tilgjengelig. Klanen er hovedeier i Vålerenga Sport AS.

 

 

 

Comments are closed.