Betal medlemskontigenten nå!

Klansstyret ønsker å minne alle klanskvinner, klansmenn og Vålerenga-venner på hvorfor du skal løse inn medlemskontigent i Klanen: Det er medlemskontigenten som er vår eneste virkelige inntekt.

Tekst: MortenN

Klanen er Norges største og beste supporterklubb. Vi er supporterklubben med klart størst aktivitet, og en rekke arbeidslag som nedlegger et betydelig arbeide for å sørge for at vi er og fortsetter å være landets beste stående, syngende supportere.

Stort sett hele vårt inntektsgrunnlag består av medlemkontigenten. Vi har noen annonseinntekter til Klansropet, men disse strekker ikke langt nok til å betale utsendelsen engang. Det betyr at det er DIN medlemskontigent som sørger for at vi kan sørge for et godt turtilbud, for tifoarrangement, ha egne vakter og sørge for at vårt dugnadsdrifta maskineri går rundt.

Gjennom å betale medlemskontigenten sørger du for at Klanen fortsatt kan levere varene, og det er ikke minst viktig og ønskelig i jubileumssesongen 2013. EngaTifo har planlagt en rekke spektakulære arrangement, det ville vært synd om det stoppet på økonomi. Det samme gjelder mange andre arbeidslag!

Derfor: Betal medlemskontigenten din. Har du ikke fått medlemskontigent, eller ikke vært betalende medlem på en stund? Benytt innmeldingsskjemaet. Dersom du er medlem, men ikke har fått Klansropet/faktura for medlemskontigent – er sjansen for at du ligger inne med feil adresse til stede. Gå inn på medlemsweben og sjekk at du ligger inne med riktig informasjon. Dersom du ikke husker brukernavn/passord, får du det tilsendt på mail her. Dersom ikke noe av dette lykkes, send mail til medlem@klanen.no, så får du hjelp i løpet av noen dager.

Som medlem i Klanen…

  • …får du muligheten til å kjøpe billetter på vår tribune «Vestbredden». Dette gjelder både sesongkort og enkeltbilletter dersom sesongkort ikke passer for deg.
  • Du blir invitert på vår storslagne jubileumsfest til sommer’n.
  • Du får tilgang på vårt turtilbud.
  • Du får Klansropet (og kanskje også et helt nytt og meget spennende opplegg i bok-format… Følg med, følg med!)
  • Du støtter dugnadsarbeidet alle andre legger ned for deg. (Selv ikke klanen.no er gratis å drifte, selv om skribentene jobber på dugnad!)

Men spørsmålet er kanskje ikke bare hva Klanen kan gi deg, eller hva Klanen kan gjøre for deg.

Spørsmålet er hva du kan gjøre for Klanen.

Klansstyret svarer: Betal medlemskontigenten!

 NB! Mange tror penga Klanen tar inn på våre eierandeler i Sjappa, Bohemen og Vålerenga Vertshus går inn i drifta vår. Det gjør de ikke, det går til våre fond, som brukes til å støtte VIF på ulike måter.

Comments are closed.