Your guide to Vestbredden

Klanen.no, distriktspolitisk avdeling og talsmann Christian Kjellsen gir deg DIN guide til Vestbredden. Hvor skal DU kjøpe sesongkort?

Tekst: MortenN

 

 

Klanen samles på Vestbredden igjen i 2013. Men hvor på Vestbredden hører du hjemme?

Fra distriktspolitisk avdeling har vi fått denne tegningen, som gir et slags bilde av hvordan tribuna vår ser ut neste år. Trykk på bildet for å forstørre, se utsnitt av Vestbredden nederst. D.a. har benyttet det lite anerkjente billedbehandlingsprogrammet Paintbrush.

Teksten fortsetter under bildet.

Feltene 105 og 106 kommer til å huse vårt nye lokomotivfelt.

– Her blir det full fres. Dette er feltet for de ravende gale. De som vil stå, synge, hoppe, flagge og herje i 2X45, sier talsmann Kjellsen. Han kommer selv til å plassere seg bakerst på dette feltet, på samme måte som han har stått bakerst på 228 de siste årene.

– Jeg er kanskje ikke den beste på hoppe-biten, men i likhet med mine nærmeste rundt meg kommer jeg til å gynge kraftig, sier han.

På feltene 102, 103 og 104 (inkl. Gamle Konge) er det allerede mange som har faste plasser – og de kan glede seg til at det også kan fylles opp igjen rundt dem.

- Selvfølgelig er hele Vestbredden for stående, syngende supportere. Samtidig er det slik at noen er ivrigere enn andre, og dess mindre du ønsker å hoppe (og bli hoppet på), dess lengre til venstre på tribunen passer du inn. De som likte seg godt litt ut på sidene på Bendit passer dermed utmerket inn på feltene 102 og 103.

Feltet 104 kommer til å ligge inntil lokomotivfeltet. Det betyr at de som står der må påregne en god del fart og spenning.

– Vi håper at 104 nesten blir som en del av lokomotivfeltet å regne. Vil man ha det rolig og være HELT sikker på å ikke se hektisk flagging i øyekroken bør man med andre ord kanskje skifte til 102 eller 103, eventuelt komme seg litt høyere.

Det høres ut som det kan være mye å tenke på når man skal plassere seg neste år?

– Ja, men dette kommer til å gå veldig fint. Nå er Klanen samlet igjen på en tribune, det er det viktigste. Og er det slik at man ikke blir helt fornøyd med plassen sin, skal vi få ordnet omplassering sammen med Sjappa så langt det er plasser ledig. Dette ordner seg både før og etter seriestart, forklarer Kjellsen.

Hva med faste plasser?

– Vi fortsetter med faste plasser på 102, 103 og 104 – mens det på 105 og 106 blir free standing.

Til slutt kommer nok en illustrasjon fra distriktspolitisk avdeling, denne gangen et diagram som gire deg en pekepinn på hvor du burde stå – ut i fra hva som er viktigst for deg. Klikk på bildet for å forstørre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt om sesongkort finner du her.

Comments are closed.