Klansstyret: Endring i Tribunesituasjon og priser 2013

Klansstyret kan melde at vi i 2013 igjen samles på Vestbredden. Vi har også forhandlet frem gode priser på sesongkort.

Tekst: Klansstyret

2012 er endelig over. En relativt dårlig sesong med topper og bånn på både bane og tribune. Det er heldigvis på tide å tenke framover.

Færre og færre går på kamp, færre og færre bruker sesongkortene sine. I 2013 bør alle vi med hjertet i Vålerenga kjenne vår besøkelsestid. Vi er 100 år, vi skal markere dette, vi skal feire dette  og vi SKAL vinne noe. Helst alt.

Nytt for jubileumsåret er at vi samles på Vestbredden. Etter en sesong med tilløp til splittelser, sure miner fra mange leire og påfølgende nedgang og synkende entusiasme, tar vi en samling i bånn og trøkker oss sammen på Vestbredden alle sammen. I 2013 skal våre motstandere få møte en vegg av en samlet Klan når de våger seg inn på Ullevaal.

En samling på Vestbredden vil gi oss bedre trøkk. En samling på Vestbredden vil gi oss en langt bedre tribune for Tifo. En samling på Vestbredden vil forhåpentligvis samle alle gode krefter for en nok en ny sesong og en ny start. La oss rett og slett øve oss til vi alle skal stå sammen på kortside sør på ny stadion.

Klubben inviterte i forrige uke Klanen til dialog angående plassering og pris for kommende sesong, og vi har i fellesskap kommet frem til en meget gunstig løsning.

Lojalitet er viktig for begge parter og derfor ønsker klubben å premiere tribunesliterne som har støttet opp i tykt og tynt. Fra sesongkortsalget starter mandag 3. desember og frem til 31.12.2012 vil det bli en meget god lojalitetspris  for de som har hatt sesongkort i 2012.

I år kostet sesongkortet på Vestbredden 2100 kr. Det er med glede vi kan meddele at dersom man fornyer sesongkortet innen 31.12.12, så koster ett år med festfotball (?) og god stemning (!!) kun 1713 kr.

Ja, vi snakker ca 20% billigere!

Etter nyttår vil sesongkortet koste 2013 kr.

For enkeltbilletter til Vestbredden er prisen 200 kr, som er hundre kroner mindre enn tilsvarende for voksne på motsatt langside («nøytral» tribune).

Slik vi ser det vil de som har stått på Gamle-konge og feltet under få muligheten til å fornye sesongkortet på disse plassene, «innflytterne» fra svingen får feltet fra Rimi-seilet(som selvfølgelig skal bort) og bortover mot VG-svingen.
Mer info om dette og et eventuelt lokomotivfelt  vil komme på et senere tidspunkt.

Vi har blitt enige om at i 2013 vil Vestbredden bli definert som en Klubb/Klanstribune. Det vil si at det kreves medlemskap i enten klubb eller Klan for å kunne stå på denne tribuneseksjonen.

I jubileumssesongen 2013 samles vi. Samlet skal vi føre Vålerenga til seriegull!

Alt om sesongkort finner du her.

Comments are closed.