Han bør ikke få dømme igjen

Svein-Erik Edvartsen. Menigmann kjenner denne krabaten som dommer i eliteserien og totalt udugelig. Jeg har sjekka litt på`n, og det er mer. Mye mer. 

Tekst: Espen Bjørneseth

Vår «venn» Svein-Erik spiller på to hester. Han dømte ishockey i en årrekke, og utmerket seg der som usedvanlig inkompetent. De våte drømmene hans handla om hvordan han skulle ødelegge Enga. Han klarte imidlertid ikke å ødelegge annet enn enkeltkamper – mange hockeykamper og bare en ussel udugelig dommer virker ikke: Så han bytta til fotball.

Derfra kan du historien, så jeg nevner bare den mest graverende avgjørelsen – vi vet at han fikk karantene fra Eliteserien grunnet flere udugelige avgjørelser. Utvisninga til Bojan i 2008 mot Tromsø står igjen som en milepæl i norsk dommerhistorie. Der var Edvartsen stor…

Mine mishagsytringer hittil er ikke viktig i denne sammenhengen. Vi tapte 3-0 mot Rosenborg i dag. Vi var ikke gode og fortjente tap. Jeg har delt øl med Edvartsen på Bohemen, og det var hyggelig.

Dagens lite flatterende kamp har imidlertid en bakside. En stygg en. Om du føler at Edvartsen var blind i dag, skal jeg fortelle deg ett og annet. NFF er de blinde her. Vi må tilbake til lørdagen aller først.

Lørdag møtte Vålerenga Storhamar Dragons på Hamar. Runde to av ishockeysesongen. Enga og Storhamar er forøvrig erkefiender i hockey. Helt siden Jimmer`n skreiv under for slimet på Hamar har det vært sånn. Vålerenga vant fortjent 5-2 oppe i siloen. Det er flott, men er det relevant?

Har du noen gang lurt på hvem som er sjefen i Storhamar Dragons? Lederen i Storhamar Dragons heter Svein-Erik Edvartsen.

Ja, det er samme mannen som overså offside på 1-0, og det røde kortet til Prica for stempling på 2-0 på Lerkendal. Han, ja! Han som leverte direkte rødt til Diamanka fordi han plukka opp ballen med henda.

Diamanka hadde gult fra før, men vår venn Svein-Erik viste aldri det andre gule kortet. Direkte rødt for hands. Ny banebrytende dømming fra sengevæteren i sort der, altså. Dagen etter at han har vist seg som en udugelig leder av taperlaget Storhamar fra Hamar.

Hvordan kan det være mulig å sette opp daglig leder i konkurrerende bedrift som hoveddommer i tippeligaen dagen etter at hans eget lag taper mot det samme idrettslaget? Man skulle tro det var tøys, men det skjedde i dag.

Det er ikke greit. Det er faen ikke greit! Edvartsen selv bør vite dette, men han fikk muligheten til å pisse på Enga igjen. Og han tok den.

Det er helt skandaløst. NFF er sengevætende geiteskjedere om de ikke tar ansvar her. Edvartsen har allerede vist seg svak og bør ikke få dømme igjen.

Noensinne.

Comments are closed.