Det er kampdag – Vålerenga speller!

Den lange ventinga er i full gang. Du veit du skal på Ullevaal i kveld, men aner ikke hvordan du skal få denne dagen – som ser ut til å snegle seg fram – til å gå. Vi hjelper deg selvsagt.

Tekst: EspenB // foto: vpn.no


Kroppen er i fullstendig oppløsning og du skifter fra klokkertro på seier til redsel for tap på tiendeler. Så er du plutselig sikker på seier igjen. I magen har du ei knute på størrelse med en fotball og den kommer til å være der fram til klokka sju i kveld. Det finnes ikke spor av tvil i kroppen din, i dag er det kampdag.

Flagget er hengt ut, kaffen er inntatt i Vålerengakoppen og drakta er lagt fram. Skjerfet henger over stolen og du rusler rastløst rundt i stua. Klokka har såvidt krøpet over ni på mårra`n og den snegler seg avgårde. Langfredag er ikke lang. Ventetida hele dagen fram til kampstart på kampdag er lang. Fryktelig lang.

Så hva gjør man da? Det er for tidlig til å stikke ned på Bohemen eller Vålerenga Vertshus. De åpner ikke før seinere. Sjappa åpner ikke før 14:00.

Jeg hadde egentlig tenkt til å skrive et flammende innlegg om Vålerenga og seier i dag, men nervene vil ikke være med meg, og jeg klarer ikke å tenke i mer enn bruddstykker av setninger om gangen. Hjernen jobber på høygir, men den virker egentlig ikke – det er tross alt kampdag for meg også.

Heldigvis har Klanen.no vært produktiv mens du har sitti på pub i Oslo eller prompa deg gjennom påsken på høyfjellet. Gjennom påskeuka har vi lagt ut mange snasne artikler, så du har litt å ta igjen. Hva er vel bedre enn å få tida fram til kampstart til å gå, enn ved å lese stoff om Vålerenga?

Vi starta påsken 1. april med å med å kødde om at Berre blir assistenttrener i Lillestrøm.

Du veit det nærmer seg seriestart når KjellG setter seg ned skriver noen bevingede ord. I år er han tilogmed optimist før seriestarten.

Klanens talsmann Christian Kjellsen er klar for sesongstart. Han snakker om årets sesong, ny stadion og om at det kanskje blir Bislett neste sesong.

Mina F. Berg ble utfordret på om hun fikk til et intervju med Morten Berre en sen nattetime på Bohemen. Den utfordringa tok hun på strak arm og det lange, herlige intervjuet kan du lese her.

Til slutt la jeg ut en sak i går. Det er nå det gjelder.

Der har du mye Vålerengastoff å kose deg med fram til kampstart. Fra Vålerengasupportere til Vålerengasupportere.

Lad opp til kamp på Vålerenga Vertshus eller Bohemen. Smør stemmen med litt b-vitamin og bidra så laget møter et trykk Vålerenga verdig når de entrer matta på Ullevaal i kveld. Spillera ordner seier på banen, og vi herjer på tribunen. For en kveld det skal bli!

Det er avspark 19:00, vi sees på Ullevaal!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.