Det er nå det gjelder

I morgen er vi endelig i gang igjen. Tippeligaen sparkes i gang og vi møter Strømsgodset på Ullevaal klokken 19:00. Det er tid for å prestere, og gutta er klare til kamp. En kamp vi skal vinne, både på banen og tribunen.

Tekst: EspenB 


Seriestart. Flomlys og grønt gress. Forventning. Syngende supportere i blått og rødt. Barnefamilier. Nerver. Klanen. Ikaros. Kjerka før kampstart. Miniklanen. Skjerf. Venner. Øl på pub før kamp. Folkeliv. Tifo. Privatbussene. Avspark.

Det er tilbake, det er endelig tilbake! Det er seriestart på Ullevaal klokken 19:00 på mandag.

Vi møter Godset, og vi hadde et godt tak på Godset i fjor. Vant 3-0 hjemme og 2-0 borte. Den trenden fortsetter vi i år selv om vi lot ungutten Fossum score sine tre mål for sesongen mot oss i en treningskamp for litt siden.

Jeg har rett og slett ikke trua på Godsets trener David Nielsen. Han er tynn suppe og kan ikke lenger surfe på grunnlaget Deila har bygd opp. På mandag vanker juling fra et Vålerenga som er bedre trent enn noensinne. Jeg tipper 3-0 eller 3-1.

Fjorårets hjemmekamp mot Godset var kampen med flest solgte billetter i fjor. Flere enn mot LSK og flere enn mot RBK og Brann. 15437 billetter solgte vi da. Det var 1. mai-kamp.

Jeg tror vi selger flere billetter i morgen. Folk merker at Vålerenga har noe spennende på gang og da flokker de til Ullevaal. Oslo unner Vålerenga suksess og de værer suksess nå, osloborgerne. 15000 er likevel langtfra fullt på Ullevaal, men vi hadde faktisk fylt Bislett. Bislett hadde vært stappa i morgen. Utsolgt. Bislett tar 15400. Et tankekors for oss som liker å ha fulle tribuner og skikkelig ramme rundt kampen.

GodsetUnionen mobiliserer til denne kampen og har satt opp gratisbusser inn til hovedstaden. Siste melding er at de har fylt 13 busser, så forvent at de møter opp mannsterke.

Kom du også, og ta med deg en kompis eller venninne. Syng og kos deg. Sjappa er åpen fra 14 til 17 i morgen. Kjøp billetter der eller via klubbens hjemmesider. Vi avslutter påsken med seier i sesongpremieren på Ullevaal.

Det blir ikke bedre enn det!

Vi sees og høres i morgen.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.