Morten Berre blir assistenttrener i Lillestrøm

Vi har lova å holde det for oss sjøl fram til etter seriestarten, men dette er altfor tungt å sitte på aleine gjennom påsken. Klubben får ha oss unnskyldt. Vi slipper bomben nå og kan fortelle at Morten Berre dessverre blir assistenttrener i Lillestrøm etter sommerferien.

Tekst: EspenB // foto: Engamedia


Vi intervjuet Morten Berre på Valle i går og der kom det fram at Morten har akseptert et tilbud fra LSK. Han går inn i Lillestrøm sitt trenerteam etter sommeroppholdet i årets sesong. Hele intervjuet kan du lese her på Klanen.no påskeaften.

Morten har hatt flere samtaler med Rekdal og ønsket i utgangspunktet å gå inn i trenerapparatet i Vålerenga etter denne sesongen. Rekdal har lagt sin trenerkabal og har dessverre ikke plass til Berre på nåværende tidspunkt. Stram økonomi gjør det vanskelig å beholde ham i klubben lenger enn ut denne sesongen. Morten forteller at det var en uhyre vanskelig avgjørelse han måtte ta da Lillestrøm tok kontakt og at han i flere uker har vært i tenkeboksen. Han valgte å takke ja til Lillestrøm etter en helthetsvurdering. Det var på tide å tenke på livet etter endt fotballkarriere og han signerte kontrakt i starten av denne uken.

Lillestrøm ble altså løsningen for vår helt. Lillestrøm mister sin assistenttrener Sigurdar Ragnar Eyolfsson i sommer. Han reiser da tilbake til Island for å ta opp igjen sin gamle jobb som ansvarlig for trenerutdanningen i det islandske fotballforbundet.

Berre slutter seg dermed til Lillestrøm 1. august 2016.

Vi visste at det en gang måtte ta slutt i Vålerenga for den evigunge legenden Morten Berre, men på denne måten?

Det kan faktisk ikke bli jævligere enn dette.

Oppdatert 1/4 23:30

Dette var selvsagt årets aprilspøk. At Berre går til Lillestrøm er en hysterisk latterlig tanke. Poenget var å få folk til å sette kaffen i halsen før de kunne smile, le og tenke at dette er jo bare tøys. Det fikk vi til, responsen på Twitter og FB viser det.  // EspenB


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.