LasseL: Slipp spillerne fri, det er vår!

Mi-mi-mi-mi-mi. No-no-no-no-no. La-la-la-la-la-la. For-for-for-. Vil-vil-vil.
Jepp, det er på tide å varme stemmebåndene, ta på skjerfet og i kle seg drakta.
Det er klart for ny sesong!

Tekst: LasseL // foto: Anders Grydeland – Grydis.no


Påsken er et tegn på at våren nærmer seg. Det er blåklokkene som titter frem også. Kanskje sikrest av alle vårtegn er å få sesongkortet i hånd.

Jeg er glad i Kvikk Lunsj, appelsin og lange, sløve dager. Jeg har et godt forhold til snø, sol og fjell. Og mitt forhold til lam er mindre amorøst enn endel av våre motstanderes supportere har, men man må jo spise middag i påsken.

Det jeg virkelig koser meg med, er aviser. Jeg er fortsatt veldig glad i papiraviser. Det å ha tiden til å bla, lyden av å bla i de. Lese litt.
Det er liksom det viktigste som kommer i papirutgaven av avisene. Man slipper endel tulle-historier, konkurranser, bilde-spesialer og man ignorerer reklamen på en annen måte.
Jeg er nok mest glad i papiraviser pga mangel på kommentarfelt. Så fort det er artikler om fotball i nettavisene, vil det komme kommenatrer som «Jeg hater fotball» og «Fotball er driiit kjedelig, skjønner ikke hvorfor folk bryr seg».
Ja vel. Du bryr deg så lite at du klikker på artikkelen, leser den, logger inn og kommenterer at andre kaster bort tiden sin.
Det blir det samme som om jeg skal gå inn i en klesbutikk, vandre inn i dameavdelingen, ta en bluse og si til en annen kunde «Denne har feil farge», så gå ut igjen.
Eller stikke hodet innom en urmaker og fortelle at man misliker Radio Metro.

Man har lest at VG ytrer bombastisk «Slik ender Tippeligaen» og tipper oss på en femte plass, Spetalen tror at Sandefjord tar poeng mot oss, så han vil derfor gi de lommerusk og Iran nekter damer inn på fotballstadioner.
Vel, de tar alle feil.
Jeg har tro på en medalje denne sesongen, Spetalen vil gi oss mer penger enn Sandefjord og kvinner er hjertelig velkommen til Ullevål. Jo fler jo bedre. På alle tre punkter, faktisk.
rist av deg påsken, kast fra deg skiene, legg sekken inn i skapet, fortell familien at «i dag blir det pølser til middag. På Ullevål» og dra med hele hurven på kamp. Og det UTEN selfie- stang.

Og på påsken sin siste dag vil jeg proklamere mitt eget lille «urbi et orbi»;
«I år så ta vi alt»


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.