Overblikket: Game on – Sparta hjemme

Etter å ha suttet på karamellen det var å denge Lørenskog er det på tide å se fremover igjen, og det er ikke langt vi behøver se; i aften kommer Sparta på besøk.

Og i aften bør det bli tre nye poeng. For det første fordi vi desperat trenger poengene, for det andre fordi vi kan. For legger tirsdagens seier over Lørenskog til grunn, ja da er det virkelig grunn til å være optimist. La gå; Lørenskog var skadeskutt, men Vålerenga spillte meget bra.

Og igjen sitter det defensive spillet som hånd i handske. Steffen Søberg slapp faktisk egentlig ikke inn mål i 4-1 seieren; Gunnarsson selvmål er ikke noe Søberg behøver ta på sin kappe. Med selvmålet i minne kan vi si to ting: a) Vålerenga er sin egen verste fiende og b) det defensive spillet er bunnsolid.

Nuvel, bunnsolid er det ikke mener kanskje mange. Litt for ofte blir Steffen Søberg ordentlig utfordret på grunn av enten finspill – det så vi ikke fra Lørenskog – eller tabber. Tabber skjer, og det er derfor vi har en vegg bak der. Veggen Søberg. Null mål mot Lørenskog. Det smaker det om ikke gull av så i hvert fall 4. plassi serien.

Søberg kommer til å redde oss opp dit, merk våre ord!

Så dette med at Vålerenga er sin egen verste fiende. Det så man mot Kongsvinger. Ingen kan gjøre Vålerenga så dårlige som Vålerenga selv. Men dette er vi ikke redd for i denne kampen. Vålerenga har fremstått som skjerpet og konsentrerte i kampene mot de antatt bedre lagene – og antatt bedre er Sparta. Og så har vi hatt et godt tak på dem så langt denne sesongen.

Og bedre skal det bli spår vi.

Kampen starter i Jordal Amfi kl. 18:30 – møt opp.

Konkurransen…

…går videre. Fristen er kl. 18:15 i dag. Du finner konkurransen bak denne lenka.

God natt Ylven, gjenta gjerne bedriften…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.