Overblikket: I dag skal schwina få lide! …og konkurranse.

Og igjen er det kamp, kamp i en periode som er tøff for Vålerenga, både at kampene kommer på løpende bånd, men også at det tærer på en allerede tynn stall. Men vi har godt nytt!

Det er altså Lørenskog som kommer på besøk til Jordal Amfi i aften. Dette er den såkalt «tåkekampen» som skal spilles på nytt. Man kan undres hvorfor rakettforskerene i Norges Ishockeyforbund har valgt å legge denne kampen så tatt opptil kampen som ble spillt sist torsdag, men det er lite å gråte over nå. Vi bare konkluderer med at herrene(?) i forbundet fortsatt ikke er oppegående mennesker. Uansett vattnisser og annet rask i forbundet – kampen starter kl. 19:00, ikke 18:30 altså, rett og slett fordi TV2 viser kampen på TV2 Sportskanalen.

Morten Ask er tilbake. Man trodde blindtarmen til Ask hadde fått snue, og var redd den måtte fjernes, men så viser det seg at det var bare det, litt snue i blindtarmen. Ikke noe alvorlig altså. Filip Gunnarson er også tilbake, han fikk bare én kamps karantene etter den helt rene – men noe harde – tacklingen på Lørenskogs Tony Romano sist torsdag.

Det som først så ut som en ordentlig skrekktackling på TV-bildene viste seg i ettertid å være en helt fair greie. Romano skadet seg da han gikk i isen, ikke fordi Gunnarsson traff ham ulovlig. Skaden var dramatisk nok, men når man så den fra en annen vinkel var tacklingen ren.

Kaptein Brede Speedo Frettem Csiszar fikk heller ingen karantene for sin tackling på Robin Sterner. Lørenskog prøvde seg med en feig en; de anmeldt Kaptein Speedo for tacklingen slik at han skulle bli utestengt i kampen i aften. Også Kaptein Speedo sin tackling var helt innafor. At Sterner fikk en liten sprekk i leppa får Lørenskog bare leve med, men det er forbanna feigt å drive å anmelde motstanders spiller når det kun er taktiske årsaker som ligger til grunn.

Lørenskog. Møkkalag. Det rimer.

Kampen mot Frisk Asker søndag er nesten glemt. Nesten. Tap sitter i ryggmargen lenge, spesielt når man taper en så jevn kamp, men er nå kommet i den fasen at vi klarer seg fremover, og ikke minst glede oss til kveldens kamp. Lørenskog så rufsete ut torsdag, og med Roman og Sterner ute kan det være de er enda mer bulkete i kantene. Vi vet for øvrig ikke om de to nevnte er ute, men ingen av dem spillte mot Storhamar lørdag.

Uansett, vi gleder oss!

Opp i ringa, Vålerenga – dette kan vi ta!

Forrige konkurranse

Svarene på forrige konkurranse var i løpende rekkefølge nei, nei, nei og nei. Det var det bare Stix10 som hadde tippet, vi gratulerer! Stix10 kan hente seg et valgfritt skjerf i Vålerengasjappa, og er med i trekningen om et sesongkort for 2016/17-sesongen.

Denne ukens konkurranse

Uten noe om og men:

1. Scorer Martin Laumann Ylven mot enten Sparta og/eller Manglerud Star (straffer ikke inkludert)?

2. Kommer det mer enn 1999 tilskuere mot Sparta?

3. Får Erik Follestad Johansen 2 minutters utvisning (eller mer) mot enten Sparta og/eller Manglerud Star?

4. Vinner Vålerenga over Sparta; overtid og straffer inkludert?

Vinneren får et valgfritt skjerf fra Vålerengasjappa og er med i trekningen av et sesongkort for 2016/17-sesongen donert av klubben. Svarene kan man putte inn i tråden her i Klanens debattforum, eller man kan sende en elektronisk post til overblikket@klanen.no. Regler og slikt finner du i denne tråden. Vi lover nesten full anonymitet, vi må få lov å publisere fornavn, eventuelt kallenavn, på vinneren.

Fristen for innsendelse er torsdag (førstkommende) kl. 18:15.

Og vi ønsker lykke til!

God natt Lørenskog, i dag blir det bank…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.