Overblikket: Gameday! Frisk skal få lide!

Det er kampdag og denne aftenen er det Frisk Asker som gjester Jordal Amfi. Det blir sannsynligvis en tett kamp, men vi holder tre knapper på Vålerenga. Ja, og så tusler konkurransen videre.

Konkurransen pågår

Uken konkurranse er i gang, du kan lese mer om den her. Her har du sjansen til å vinne et valgfritt skjerf fra Vålerengasjappa, og etter sesongslutt et sesongkort for 2016/17-sesongen gitt av klubben.

Lykke til!

Kamp i aften

Frisk Asker regelrett stjal ett eller to poeng fra Vålerenga når lagene møttes i 2. runde av årets GET-Ligaen i Askerhallen i slutten av september. Med ett sekund igjen på klokka scoret Frisk Asker på stillingen 4-4 og kampen døde på verst tenkelige måte for Vålerenga. Og døden ankom dessverre på grunn av en personlig feil.

Men hva kampen viste var at Vålerenga er helt på høyde med Frisk Asker, og i aften er det hjemmekamp, i gamle, æreverdige, fryktede, falleferdige Jordal Amfi. Her gis det ikke ved døra, noe både Storhamar og Stavanger Oilers har fått erfare. Begge de kampene endte med tap de også, men vi var nære.

I aftenens kamp er vi sikre på at Vålerenga tar 3 poeng.

Vi er sikre fordi laget kjemper som et lag, som en maskin. La gå at det til tider skjer personlige feil, men det er ikke til å unngå i løpet av 60 minutter. Poenget her er bare å unngå de helt store tabbene. Dem har det vært en del av, og de må lukes vekk. Vi skal ikke henge ut Morten Ask spesielt, men han er ikke helt trygg på sin noe uvante backplass enda, i tillegg var han skadet noen kamper. Morten har gitt bort et par mål, men vi er sikre på at han snart er fullt på høyden.

For det er tynt på backplass, og skal Steffen Søberg ha den roen og tryggheten han trenger – ja da må forsvaret fungere, og spesielt backene som tross alt er nest siste skanse.

For orden skyld nevner vi at det var nevnte Morten Ask som scoret Vålerengas 4-4-mål i Askerhallen, fra blålinja, med en ekstra angriper på isen. Et nydelig mål for øvrig. Kanskje får vi en reprise eller to i aften?

Opp i ringa, Morten!

Vålerenga har en skadeliste som er noe bekymringsfull. Med en allerede tynn stall er vi sårbare, men den gjengen som er klare for aftenes batalje er mer enn klare for å revansjere det sute 5-4-tapet fra september. Magnus Fischer spiller ikke, men det er ikke hentet opp noen nye fra U20-laget melder klubbens hjemmesider. Tim Mørk, Tallak Lyngset og Rasmus Juell er også ute.

Resten av gutta spiller, og vi skal sørge for tre poeng, forsikrer Jonas Oppøyen ovenfor VIF-Hockey.no.

Vi har trua!

Kampen går altså i Jordal Amfi, den starter kl. 18:30 og vi håper og se deg til stede.

God natt personlige feil, dere må gjerne være Frisk Askers i aften…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.