Mellomuka

Både fotball- og hockey-laget gikk på smeller i helgen. Fotballgutta fikk seg en real nesestyver eller fire i Ålesund og iskrigerne måtte tusle av is med ett poeng etter å ha hatt alle tre i lomma til det gjenstod 32 sekunder. Denne uka skjer det nesten ikke noe, men litt er det å henge fingra i.

Tekst: EspenB // foto: vif-hockey.no


Fotballaget hadde ei stri tørn mot Ålesund. Det høres i alle fall slik ut, de tapte hele 4-1.  Den kampen gikk på en liten ubetydelig drittkanal så jeg så den ikke. Sånne kanaler prioriteres ikke her i huset, og det krasja med viktig familiemiddag. Pub var ikke noe alternativ denne gangen.

Jeg retter opp det ved å dra på Ullevaal førstkommende søndag. Da serieavslutter vi mot Start og spillerne får sjansen til å vinke farvel til sesongen 2014 med seier. Den sjansen skal de ta, og jeg synes du bør ta turen til Ullevaal for å se det.

Om vi klarer å gi spillerne og oss selv en god, positiv opplevelse vil det hjelpe oss gjennom den fotballøse vinteren som står for døra. På søndag sånn i åttedraget er sesongen 2014 historie.

Hockeylaget gikk på nok et unødvendig tap. De rota seg bort i midtperioden og kløna det til når kun sekunder sto igjen på tavla i tredje periode. Det kan du lese mer om i Overblikket: Sankt Halvards menn ikke friskmeldt

Hockeyfolket har landslagspause nå og det spilles dermed ikke noen kamper i GET-ligaen denne uka. Landslaget møter Danmark, Frankrike og Latvia i en firenasjoners i Stavanger i helgen. De kampene går på TV2 Sportskanalen og/eller Sumo.

Vålerenga har som vanlig med flest spillere i troppen, og vi har med fem denne gangen. Morten Ask, Aleksander Bonsaksen, Daniel Sørvik, Stefan Espeland og Steffen Søberg er funnet verdige. Vi noterer oss at Andreas Stene ikke fikk være med denne gangen. Helt ok det, han ser ut til å ha et stykke igjen til toppformen. Vi ønsker de uttatte gutta lykke til med kampene.

Det er altså ei laber Vålerengauke vi er inne i. Jentene er ferdige med sin sesong og rekruttlaget er ferdige med sin. Du kan benytte den begivenhetsløse uka til rekreasjon, furting, grinebiting, voldsom optimisme eller annen oppbyggelig virksomhet. Det kan du gjøre i stille kontemplasjon, blant venner eller på Klanens forum.

Sjappa er åpen, så du kan jo svi av noen hundrelapper der. Vålerenga Vertshus og Bohemen tar i mot deg med åpne armer de også. Det er forøvrig Sportsquiz på Bohemen onsdag, den kan være verdt å få med seg.

Kjøp låta til Kjartansson «My sacrifice» på Itunes eller GooglePlay og hør på den til du kan den utenat. Den koster 12 spenn, alle spenna går til innsamlingsaksjonen og Trøim tryller de 12 spenna dine om til 24 spenn i høst. Investorer kan sånne ting!

Evt kan du bli med Tifogruppa på dugnad. De legger siste hånd på verket før serieavsluttninga. Om fotballaget ikke har levert til laud i sommer og høst i har i alle fall tifogruppa gjort det. Takk, dere er en fantastisk flott gjeng av drivende dyktige folk. Så stolt, så Vål`enga!

Søndag spiller Vålerenga mot Start på Ullevaal kl 18:00. Kom, se, syng og le!

Mandag begynner Iskrigerne på TV 2 Zebra. Serien går fire dager i uka. Se!

Tirsdag spiller Vålerenga Hockey mot Stavanger Oilers på ærverdige Jordal. Kom, se, syng og le!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.