Søndag 18.00: Mer enn siste serierunde

Det er siste serierunde. Den spilles på hjemmebane. Den er mot Start. Det bør og skal bli seier. Siste serierunde har vært mye forskjellig for oss opp gjennom årene. Fortvilelse, gedigen fest, gedigen skuffelse som gikk over ganske raskt og lettelse med påfølgende redning.

Tekst: Christian Kjellsen, talsmann Klanen


Siste serierunde skal og bør være en institusjon – med eller uten galla.

Dessverre er også siste serierunde ofte ubetydelige kamper, rent resultatmessig. Slik er det i år også, som det stort sett har vært de siste åra. MEN, det er ingen grunn til ikke å møte opp – det er faktisk derfor du skal møte opp. Siste serierunde betyr at du som de aller aller fleste fotballsupportere rundt i hele verden har tenkt i årtier før deg – ”det kommer en ny sesong til neste år”. Det er mye bedre å tenke det, si det og få følelse av nettopp dette – sammen med andre likesinnede.

Siste serierunde skal og bør være god tradisjon.

Siste serierunde er muligheten til å vise klubben at du fortsatt er der selv om det kaldt. Selv om det helt sikkert regner og selv om det har gått lett bedritent i høst også. Det er ikke poenget, poenget er at siste serierunde er starten på neste sesong. Det er din innsats og ditt oppmøte som gir spillere, klubb og ledelse trua på at det kommer til å gå bra og sannsynligvis enda bedre neste år. Nest år tar vi alt, neste år kjøper enda flere sesongkort, neste år kommer også alle som kjøper sesongkort på kampene. Neste år vil siste serierunde være vår – en slags oppvarming til cupfinalen. Vi har selvsagt vunnet serien for lengst. Det vi alle som skal på Ullevål mandag da har sammen er følgende: Vi var der da sesongen 2014 ebbet ut og spirene for den sinnssvake sesongen  2015 ble lagt.

Siste serierunde skal og bør være dagen du gleder deg til å kjøpe neste års sesongkort.

Oppsummert. Neste års suksesshistorie gjennom Norges land for hele Oslos stolthet vil definitivt smake bedre for oss som var på Ullevål da trøstepremien 2014, 3-0 mot Start, ble utdelt.

Alle Vålerengasupportere fra hvor som helst i byen, fylket, landet og verden for øvrig – Søndag 9.11 avsettes til noen øl på ettermiddagen med likesinnede romantikere, påfølgende verdig avslutning på 2014 og ikke minst startskuddet for snuoperasjon 2015.  Det hele skjer på Ullevål Stadion kl 18.00.

Ære være Vålerenga – Oslos viktigste stolthet.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.