Tanga-Lene oppsummerer La Manga

Tanga-Lene oppsummerer treningsoppholdet på La Manga: Etter 10 dager på tur med Tanga til La Manga  for 3. året på rad, må jeg si at turen og opplegget bare blir bedre og bedre for hvert år.

Tekst: Tanga-Lene /Klanen.no


LA-MANGA-2013-086Vi har fått med oss tre treningskamper i jubileumssesongen og vi liker det vi ser. Det ser ut som Vålerenga er på rett vei, og vi gleder oss skikkelig til sesongen starter. Det ble en sterk seier over CSKA Moskva og seier mot FC Astra. Vi får ta med oss arbeidsuhellet mot Kalmar som en lærepenge. Gutta må yte 100% hele tiden for å vinne fotballkamper.

I år var det Spaniaportal med Hanne og Leif i spissen som hjalp oss med pølsesalg, bussturer og innkvartering i leiligheter. Det greide de med glans, og de utførte en strålende jobb.

LA-MANGA-2013-052For første gang hadde vi også en busstur opp til en helt fantastisk vingård bare en time fra Santa Pola, der fikk vi se vinproduksjon  og ble servert fem forskjellige sorter vin og tapas. Det slo virkelig an, og kan anbefales på det varmeste. Besøk av Terje «Hengern» Hellerud var også ett høydepunkt på denne turen.

De fleste som var i Santa Pola bodde på Hotel Michel, og hotellet var fullbooket. De ansatte sto på døgnet rundt for sine gjester. Det ble blant annet servert pølser som nattmat flere netter på rad til sultne Vålerengasupportere.

Dette er en tur som Vålerenga og vi i Klanen bør være stolte av. I år har det vært  folk fra 18-78 år på tur og fra alle samfunnslag. Vi er som en stor familie på tur. Har du ikke vært på tur til La Manga med Tanga før, så ikke nøl med å bli med i 2014.

Jeg er klar! Det håper jeg du er også. :-)


Klanen.no ønsker å rette en stor takk til Lene Elisabeth Mathiesen for at hun har tatt seg tid til å levere tekst og bilder til oss fra La Manga. Det ligger mye jobb bak dagboka, og det har vært gøy for oss her hjemme å følge med. Dagbokserien har vært godt besøkt på Klanen.no. Tusen takk Lene! :-)

LA-MANGA-2013-091

LA-MANGA-2013-016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To av de ansatte ved Hotel Michel                                Terje «Henger`n» Hellerud!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.