Gullfest på Jordal i kveld (…og vi møter Sparta)

Vålerenga møter Sparta torsdag kveld. Dette blir en skikkelig tøysekamp, siden vi allerede er seriemestere – men det er en fantastisk mulighet for å feire det hele. Vålerenga skal sogar motta norsk idretts desidert største pokal!

Tekst: MortenN

GET har sørget for at det er satt opp en gedigen pokal til årets seriemestere i hockey. Siden det er Vålerenga, er det Vålerenga som får den! Det betyr at det blir pomp, prakt, fjas og stas etter at kampen mot Sparta er ferdig på Jordal. Gullmedaljer og diverse hører sikkert til, og vi kommer alle til å stå der med en åre i øyekroken – Vålerenga vant serien i jubileumssesongen!

Men først skal det spilles hockey, og det er i grunn grunn nok til å ta turen i seg selv.

Sparta mønstrer et lag som består av opptil flere tidligere vålerengaprofiler. Foruten Blake Evans kommer også urokråkebrødrene Logan og Shay Stephenson til Jordal Amfi i morgen. Viktigst er det antagelig uansett å se opp for Henrik Malmstrøm og Mike Ramsay, som er særpingenes hyppigste poengplukkere.

Bortelaget ligger foreløpig på en fjerdeplass på serietabellen, og ligger dermed an til hjemmebanefordel i kvartfinalen i sluttspillet. Den er imidlertid ikke sikker. Med 72 poeng er Frisk Asker bare tre poeng bak med sine 69 poeng.

For Vålerengas del kommer det antagelig til å bli muligheter for en del av våre yngre spillere i kampene framover. Shampo har varslet at det skal trenes hardt, og at dette blir hovedfokuset fram mot sluttspillet. Det betyr at det blir en gyllen mulighet for spillere som er litt inne og ute av troppen til å vise seg fram, og gjøre seg verdig en plass i troppen når kvartfinalene kommer.

I tillegg vet vi at våre iskrigere ikke bare skal motta pokal og heder i kveld, de skal feire det også… Et eksempel til etterfølgelse!

Pucken droppes kl 1830.


Billettinformasjon til Vålerengas kamper

Bli med i Klanen du også.

 

Comments are closed.