LaMangaDagboka Dag 4: Henger`n er på besøk

Det har vært en rolig dag med god pils i den strålende sola. Vi har hatt besøk fra Torrevieja i dag. Terje «Henger`n» Hellerud tok turen ned til oss.

Tekst: Tanga-Lene/Klanen.no


LA-MANGA-2013-016Henger`n bør være kjent for de fleste, men jeg kan nevne at han var aktiv for Vålerenga både i ishockey og fotball. Han vant bøtta to ganger for Vålerenga i ishockey, og var på laget som ble seriemester i 1965.  Seriemestere med Vålerenga i Vålerengas to største sporter finnes det ikke mange av!

Jeg lovet et intervju med Henger`n i gårsdagens dagbok, og det ble prata godt under besøket.

Naturligvis spurte jeg hva han synes om ny trener. Han fortalte at Høgmo var hans personlige favoritt til jobben, men på pressekonferansen til Rekdal endret dette seg. Da Rekdal sa at han reiste fra Vålerenga som ungdom, og kom tilbake som voksen smelta hjertet til Henger`n!  Da var det greit.

LA-MANGA-2013-015Henger`n er også veldig fornøyd med at Rekdal vil satse på juniorspillere, for der finnes det mange bra spillere å ta av.  Ellers har vi snakka mye om gamle dager og også om årets sesong.

Henger`n bor i Torrevieja her nede, og før kampen på mandag stikker vi innom og henter ham med bussen på vei inn til La Manga.

Det har kommet 10-15 personer til i dag, og vi har bare hatt en rolig dag med avslapping i sola og kost oss. Pils, sol og hyggelig besøk er ikke feil!

 

 

 

LA-MANGA-2013-014


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.