Invitasjon til møte i EngaSang

Bli med på å forme tribuneinnsatsen på Klanens tribuner i jubileumssesongen. Det holdes møte i EngaSang onsdag 6. mars klokka 18:00 på Klanskontoret over Bohemen, og du er velkommen!

05/03-13 Møtet er utsatt inntil videre. Ny dato kommer.

Tekst: EngaSang


Har du noen tanker rundt 100-årsjubileet rent tribunemessig eller rundt organisering av tribunen i 2013? Er det nye sanger du har gått og grublet på, eller er du bare nysgjerrig på hva vi driver med i EngaSang?

Ta turen til Klanskontoret 6. mars kl 18;00 og kom med dine innspill! Møtet er åpent for alle Klanens medlemmer, og agenda for møtet kommer når møtet nærmer seg.

Velkommen!

Snorre, Jan-Erik og Espen

EngaSang har som oppgave å samordne innsats på tribunen, det inkluderer plassering på bortekamper, sanger som synges og kommunikasjon mellom de ulike grupperingene og forsangerne under kamp. Stemningsrapportene på Klanen.no etter kamp er EngaSang sitt ansvar. Utenfor stadion er oppgaven å ta tak i innspill om nye sanger, og skru disse sammen til fungerende tribunesanger. Gjennom EngaSang har Klanen ett møteforum for utvikling av sang som tribunekultur. Vi kontaktes best på sang[at]klanen.no


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.