NHL spiller klar for Vålerenga Ishockey – Den tredje nye denne uken

NHL spilleren Ryan O’Marra er klar for Vålerenga Ishockey. Shampo og Kjær styrker stallen betraktelig denne uka. Nå skal bønda knuses!

Tekst: EspenB // Foto: www.grydis.no

.

.

Oppdatert torsdag 13:29. Ryan O`Marra er bekreftet spilleklar for Vålerenga mot Oilers i kveld!

Vålerenga Ishockey kan i dag melde at klubben har signert nok en forsterkning i NHL spilleren Ryan O’Marra som forrige sesong spilte for NHL klubbene Edmonton Oilers og Anaheim Ducks.

25 år gamle O’Marra ble i 2005 draftet i første runde i NHL som nummer 15 i verden av New York Islanders, O’Marra har spilt på alle aldersbestemte landslag for Canada hvor han ble verdensmester hele to ganger med Canadas U-20 landslag. Selv om det New York Islanders som draftet O’Marra, ble Edmonton Oilers klubben som han debuterte for. Ryan kommer høyt anbefalt og beskrives som en bra skøyteløper med god puckkontroll, han har et bra skudd og kan «gjøre det lille ekstra» når han selv har pucken.

Dette er Vålerengas tredje toppsignering denne uken, Svenske Jens Karlsson har Klanen skrevet om allerede. Canadiske Duncan Milroy har også kommet og begge de to er klare til torsdagens toppkamp mot Stavanger Oilers.

Klanen.no vet at jobbes på spreng for å få O`Marra klar til morgendagens toppkamp på Jordal. Dette er kampen Shampo sier må vinnes om vi skal ta seriemesterskapet. Du bør komme deg på Jordal i morgen, og ønske de nye velkommen. Se iskrigera ta skalpen til Oilers. Det er tross alt indrefileten i norsk hockey i år, den absolutte toppkampen.

Duncan Milroy:

29 år gamle Duncan Milroy er en høyrefattet spiller med en bra størrelse, 185 cm høy og 90 kg, han er en offensiv forward med en god poengstatistikk fra alle lag han har spilt for. Milroy har også masser av erfaring i fra ligaer som NHL, AHL, Tyske DEL og den Tsjekkiske toppligaen. Duncan er en spiller trener Espen Shampo Knutsen forventer mye av!

Klanen.no kan bare måpe i nesegrus beundring over jobben Jan Tore Kjær og co har lagt inn for å sikre oss bøtta i jubileumsåret. Vi sier det en gang til: Kom deg på kamp!

Comments are closed.