Mikkel Myser: Nytt Klansregime…Sett gjennom Myser sine colabunner

Synes du Rekdal har innført strenge regler for gutta som skal vinne oss heder og ære? Mikkel Myser har utarbeidet regelhefte for Klanens medlemmer.

2013 er året, nå skal det bli futt og fart på tribunen!

.

1. Hilse

Alle medlemmer i Klanen skal hilse på andre medlemmer. Man får utlevert en hilsebutton på første hjemmekamp.

2.Generelt om oppmøtetid:

Vær ute i god tid før kampen starter, seinest 5 minutter før kamp!

3. Oppmøte til kamp eller trening:

Er det bortekamp og tidlig? Alle må spise frokost i bussen. Det kan kjøpes enkle retter og drikke av turgruppa. Helst alkofritt da noen turer går langt unna. Oppmøte seinest 60 minutter før bussen går, da det er mye å gjøre!

4. Forebyggende kamp og trening:
Forberedelse til treningsstart og kampstart, minimum 30 minutter på pøbb før kamp!

5. Bussen:

Alle har ansvar for en ryddig buss, husk man reiser i regi av Vålerenga. Hver 3.busstur bytter man plasser. Turgeneral har ansvar for romfordeling hvis overnatting. Turgeneral er Jostein «jegersnart40årogønskermegpengertilstrongbow» Ellingsen.

6. Supporterutstyr:

Klansstyret, Klubben sin SK og KST sjekker hver enkelt supporter. Supportere skal  har minst ett Vålerengaplagg. Har du ikke selges det via sjappa. Husk å dusje og ikke minst vaske drakta minst 3 ganger iløpet sesongen!

7. Kamp:

Den enkelte supporter har selv ansvar for nok væske, at man synger hele tiden og er positivt til alt i Vålerenga. Hvis ikke kommer styret i Klanen og pisker deg. Borte som hjemme finner man en plass 1000 meter unna stadion og går felles inn på arenaen! Gå rolig, ikke løpe. Beskyttelse er ikke lov. Dog kan det hende Ola Moheim passer på deg. Han er også kjent som Norges eneste snut med reggis!

8. Etter kamp:

Felles pøbb eller middag ett sted, borte som hjemme. Er du blakk eller trenger følge hjem etter kamp? KST følger deg hjem trygt hjem i en av vålerenga sine 30 busser….

9. Supportertid:

Husk at en supporter er på jobb 24/7 for sin klubb, så private avtaler må gjøres utenom sesongen helst. Hvis krise, ring en i Klansstyret eller talsmann Christian Kjellsen! Man kan gjøre avtaler tirsdag mellom 18 og 20 på kvelden, da skjer det lite bortsett fra møter i Klanen sin regi!

10. Sykdom ved kamp/trening:

Kun din egen begravelse er gyldig fraværsgrunn. Mange har i flere år svikta klubben, dette vil man ha en slutt på når frelseren har kommet til Oslo Øst igjen. Skulle du være kjempesjuk, ring en venn eller legg det ut på Facebook. God bedring ønskes ikke, og kamper er best live ifølge Nimo i Klansstyret. Han har dette som sin arbeidsoppgave.

11.Fritid:

Bruk gjerne fritiden din på supporterarbeid i Klanen. Mange arbeidslag vil juble da. Kan du ikke? Se punkt 10. I tillegg må skriftlig søknad i 3 versjoner sendes til følgende 3 personer: Kjell Henning «Dette er jeg uenig» Thon, Svenna «jegtrekkermegforhundrendegang» Bakke og eldregeneral i Klanen Terje «Jegbrukerransel» Greiner. Ved krise kontakt styret i Klanen eller Jørn Tysnes!

12. Lov å drikke alkohol i sesongen, men med måte.

Når huska du sist en kamp? Tenk på den!

13. Generelt

Lov å snuse på kamp.
Lov med lue uansett.
Lov med mobilbruk på bussen, før under og etter kamp

14. Gule og røde kort:

Vi skal synge tøft, men fair. Vi er engasjerte, men respekterer dommerens avgjørelser. Unødvendige gule/røde kort, som usportslig adferd, kjefting på dommeren er ikke akseptabelt. Da kan man bli utestengt fra en til flere kamper. SK Bengt Agnor Calmeyer følger nøye med. Gjør ikke han det, gjør andre det, så oppfør deg!

15. Respekt for styret i Klanen og andre med verv

Som profesjonell supporter for Vålerenga i Klanen forventes:
At du skal være et forbilde.
At du respekterer de overordnedes beskjeder.
At du utfører de oppgaver du blir pålagt å gjøre med den største selvfølgelighet og til klubbens beste.

16. Konsekvenser
Blir vurdert i hvert enkelt tilfelle. Strengeste straff som gis av styret og/eller klubben/SenilKlanen kan medføre en til flere kamper utestengt fra tribunen. Du vil vel ikke sitte i bussen og varme toaster til hjemmeturen? Så nok engang, oppfør dere!

Da er det bare å vente på 2013 sesongen skal starte!


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.