Shampo ordnet biff

Forwarden Jens Karlsson (30) er klar for Vålerenga! Den tidligere svenske landslagsspilleren kommer fra Borås HC, og er en diger og målfarlig jækel! Vålerenga prøver å få biffen klar til hjemmekampen mot Oilers på torsdag.

Tekst: MortenN

Vålerenga Hockey melder i dag om en skikkelig storsignering! Den svenske forwarden Jens Karlsson er 30 år, og kommer fra spill i svenske Borås, der han har spilt i en årrekke. Les mer om Karlssons avskjed med Borås i Borås Tidning.

 

Klubbdirektør Jan Tore Kjær er naturlig nok fornøyd med nysigneringen:

– Dette er en spillertype vi har hatt lyst på. Han veier 98 kilo og er 190 centimeter høy. Han har et godt skudd, bra innstilling og er en tøffing.

Jens Karlsson var ansett som et supertalent, og spilte blant annet for Sverige i A-VM i 2003. Han ble draftet av Los Angeles Kings i 2001, men det ble Elitserie og ikke noe NHL på Karlsson. Han slo imidlertid aldri virkelig til verken i Frølunda eller HV71. Etter en tur innom Danmark og Tyskland slo han seg etterhvert ned i allsvensk-laget Borås, der han spilte sin første kamp i 2007. Der har han vært god, og produsert mye poeng. Borås fikk ikke fornyet lisensen i allsvenskan foran denne sesongen, og Karlsson hadde muligheten til å gå dersom han fikk et tilbud som fristet.

Det fikk han i Oslos Stolthet.

Så gjenstår det å se om Karlssons Vålerenga-karriere går i taket!

Vålerenga Hockey møter Stavanger Oilers torsdag kl 19 i Jordal Amfi.

Comments are closed.