Pubene også klar for jubileumsstart lørdag

Vålerenga Vertshus kjører hockeypriser hele dagen, vorspiel til hockeykamp og konsert på kvelden. Bohemen er vårt lune alternativ, mens våre venner på Enga har konsert med Whalers. Klanen.no gir deg alt om hva du kan gjøre før og etter jubileumskampen mot Storhamar.

Tekst: MortenN

Det viktigste på lørdag er selvfølgelig kampen mellom Vålerenga og Storhamar. Det snart utsolgte arrangementet starter 16.45, pucken droppes kl 1800. Mer info her. Men da dette er over er det mange som vil ut i natten for å feire både denne seieren og starten på jubileumsåret. Her er dine muligheter.

Vålerenga Vertshus

Vertshuset kjører hockeypriser hele dagen. Før arrangementet på Jordal blir det også besøk av en hemmelig hockeypersonlighet, som intervjues av Klanens Webradio.

På kvelden blir det konsert med Vålerenga Symfoniorkester. CC 120,-, billettene selges i baren på forhånd, og eventuelt i døra om det ikke blir utsolgt. Under ser du bandet fra en tidligere opptreden på Vålerenga:

(saken fortsetter under bildet/video)

Bohemen

Bohemen er vårt lune alternativ, og passer for alle som liker seg på Bohemen slik Bohemen rett og slett er!

Bohemens vennlige bartendere disker opp med en blanding av Vålerenga-musikk og musikk de liker sjæl på anlegget, men ikke høyere enn at det absolutt blir muligheter både til å diskutere Shampos disposisjoner og mangelen på ny trener i fotballen i det vi har startet jubileumsåret.

Fri entre, som alltid.

De andre

Enga er et alternativ for de som vil ha rock. Her er det konsert med the Whalers etter kampen, og Bisan (bildet t.h) og hennes kumpaner ønsker alle hjertelig velkommen. Mer info finner du på Facebook.

Kampen Pub har ikke vært veldig snakkesalige når vi har tatt kontakt, men vi har forstått det slik at døren i alle fall ikke skal være låst.

Resten av by’n har vi ikke brydd oss så mye om, men det er sikkert åpent på både Per på Hjørnet og Herr Nilsen når Bohemen stenger, slik det pleier…

Comments are closed.