KICKOFF: Nærmer seg utsolgt!

Vålerengas kickoff for jubileumssesongen er som kjent lørdag 29/12, da Vålerenga møter Storhamar på Jordal Amfi. I tillegg til kampen er det et show før kampen – og etter kampen står dørene oppe både på Vålerenga Vertshus, Bohemen og andre utesteder vi liker – med fullt fokus på Vålerenga. Billettsalget går forrykende, og det er nå nesten utsolgt for de beste sitteplassene.

Tekst: MortenN

For å kjøpe billetter til arrangement trykker man her. Programmet for kick off og kamp finner du nederst i saken.

For Klanens del er dette en merkedag. Det er stor stas å kunne være med på starten på hundreårsjubileet for klubben i vårt hjerte, og det skal vi vise slik vi kan best: Som stående syngende supportere, når Vålerenga Hockey feier Storhamar av isen.

Etter brakseieren er heller ikke kvelden over.

Vålerenga Vertshus inviteres det til seiersfest og konsert med Vålerenga Symfoniorkester. Billettene (inkluderer både konsertbillett og billett til kick off) fås kjøpt i baren og koster 250,-. Salget starter onsdag 18.desember kl 1500. OBS! Begrenset antall!

Bohemen inviterer til lun Vålerenga-aften, med åpne dører og kraner. Det blir god, gammal Bohemen-stemning, Verken mer eller mindre. Fri entre – som alltid.

I tillegg har vi hørt nyss om andre Vålerenga-relaterte arrangement, for eksempel på Enga Resturanthus. Whalers kommer etter kampen, billettene koster 220 kr (også inkludert billett til hockeymatchen og må kjøpes på Enga innen Juleaften).  Det finnes kun 80 billetter og første mann til mølla gjelder!

Med andre ord: Dette blir en fantastisk kveld!

Programmet for kick off

Einar Gelius er kveldens konferansier. Det tas forbehold om små endringer i programmet.

16.00 Dørene åpnes

16.45 Programmet starter

- Velkommen til 100 årsjubileumet
– Vålerenga Kjerke spilles til allsang
– Presentasjon av jubileumslåt
– Artist
– Presentasjon av jubileumskolleksjon
– Oslo Nye vil presentere forestillingen -NESTE KAMP – en familiekrønike gjennom 100 år
– Utdeling av hedersnåler
– Presentasjon av alle idrettene
– Historiske tilbakeblikk
– Tippen og Kongen kommer

18.00 Hockeykamp Vålerenga – Storhamar

Comments are closed.