Skuffende generalprøve mot Stjernen

STJERNEN – VIF 2-1: Vålerenga Hockey tapte, og gjennomførte en skuffende generalprøve foran jubileumskampen i morgen. Dette er det bare å glemme, og håpe at vi kommer LANGT sterkere tilbake i morgen.

Tekst: MortenN

Vålerenga tok et oppskriftsmessig ledelse borte mot åttendeplasserte Stjernen ved Jesper Hoel, og holdt ledelsen ut perioden. I andre periode kom Stjernen tilbake og utlignet. I siste periode kom også et Stjernen-mål, og ingen for Vålerenga – og da taper man.

Vålerenga var kanskje litt uheldige i dag, men mange utvisninger må kunne sies å utgjøre forskjellen i dag.

Vi gleder oss allikevel til i morgen, og håper spillerne også forstår alvoret igjen. Vi vil vinne hele dritten, hvis dere lurer på hvor vi står!

Under følger vårt livereferat fra kampen.

Tredje periode

20:00 Kampen er over, Vålerenga taper 2-1 mot Stjernen i Fredrikstad.

Ett og et halvt minutt igjen av tredje periode. Dette ser ikke lyst ut!

16:15 2-1. Stjernen går mot spillets gang opp i ledelsen.

11:20 2min. Stjernen.

Snart ti minutter spilt av perioden. Vålerenga klarer ikke å score på tross av et par overtall.

6:42 2min Stjernen.

1:51 2min Stjernen. Fjeldstad. Hekting.

00:00 Perioden er i gang.

Andre periode

Vålerenga ble liggende bakpå i denne perioden. Vi har spilt veldig mye i undertall, blant annet takket være Morten Asks fem-minutter for knetackling. Stjernen klarer egentlig ikke å utnytte Vålerengas mange utvisninger godt, men får et mål ved lagets stjerne Macijevskis.

20:00 Perioden er over, stillingen er nå 1-1.

Farlig mulighet for Stjernen, Søberg redder.

Vålerenga blir presset noe, men Stjernen spiller et ganske dårlig overtall nå. Ett minutt igjen av perioden.

17:06 Ny Vålerenga-utvisning. 2min R Anderson. Slashing. Fm mot tre i to minutter nå.

16:46 1-1. Stjernen utligner tidlig i sitt fem minutters overtall. A. Macijevskis (N. Kolesnikovs, T. Sinisalo)

16:13 5min Morten Ask. Ask må gå i garderoben etter en knetackling på en Stjernen-spiller.

Fem minutter igjen av perioden. Vålerenga farlig frempå når Grotnes mister et skudd.

Stjernen har vært best halvveis ut i perioden, men det har ikke blitt mål. Vålerenga har ridd av nok et overtall fem mot tre.

5:20 2min VIF. Hoel. Slashing.

4:51 2min VIF. Karterud, Tripping

02:34 2min Stjernen. Danielsson, Tripping

Perioden er i gang.

Første periode

Vålerenga leder fortjent etter første periode. Stjernen var farlige frempå, og hadde blandt annet et overtall fem mot tre, men VIF virket hakket vassere. Jesper Hoel scoret.

Perioden ble avsluttet med utvisninger til begge lag i forbindelse med litt småboksing, og begge lag starter med en mann i utvisningsboksen i andre periode.

20:00 2+2 min. Cato Cocozza VIF, og Macijevskis Stjernen. Roughing.

20:00 Perioden ender med ledelse til Vålerenga!

16:40 0-1! Vålerenga går opp i ledelsen! Jesper Hoel kjemper pucken i mål, godt assistert av Hoff og Espeland!

13:57 2min Stjernen. Hermansson, hekting.

Stjernen klarer ikke å score i overtallet, Vålerenga har fullt lag!

11:05 2min VIF. Ask. Tripping.

10:33 2min VIF. Gunnarsson. Albue.

Åtte minutter er spilt. Stjernen er køer med, og har kommet til et par farlige sjanser. Vålerenga har tatt iniativet i kampen, og har kampens største mulighet så langt.

04:17 2min Stjernen. Bjørsland, high sticking

Vålerenga varmer opp til den store jubileumskampen i morgen med bortekamp mot Stjernen i Fredrikstad i kveld. Tre Vålerengabusser tar turen  kveld. Aleksandrs Macijevskis er Stjernens beste spiller så langt i år. Mot erkerival Sparta i siste kamp noterte forwarden ett mål og tre assist da Stjernen vant hele 7-0. Stjernen er i det hele tatt et lag som ser bedre ut enn på flere år, og med selvtillitten de tok med seg fra seieren sist kan de ble vanskelige å bryne seg på for et Vålerenga med sviktende formkurve. VIF avsluttet før jul med å gi i fra seg serieledelsen til Stavanger Oilers. Et desember med bare en seier på fire kamper så langt kan skyldes at vi har hatt store skadeutfordringer på backplass. Samtidig er stang inn blitt til stang ut, og den tendensen satser vi på snus i kveld.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her. Når vi ikke er på kamp samles vi på Vålerenga Vertshus!