Klanen og Bohembussen kjørte Norway Cup

Atter en gang var Klanen representert på sletta med telt, og for andre år på rad med buss som kjørte de dårligste stilte lag.

Tekst: Frode M Ræder

Bohembussen stilte buss i år som i fjor, (da sammen med Engabussen, minibuss som kjører fra Enga). I år konsentrerte vi oss om de som ikke hadde noe tilbud eller råd til underholdning og transport.

Turene vi stilte med buss på var bla avhenting og levering av lag på Gardemoen, tur til grillfest på Eidsvoll og turer til Tusenfryd med billetter til inngangen der. Disse billettene ble fremskaffet delvis gjennom bidrag fra Tusenfryd og bytting med kampbilletter til Ullevål.

De som vi ga tur og billetter til på Tusenfryd var lag fra Russland, Hviterussland og Irak. Det skal loves att det ikke bare var regndråper som rant på de barnekinn jeg så komme inn i bussen etter besøket på Tusenfryd, var nok noen gledestårer også.

Grillfesten med ett lag for Romania på Eidsvold var det en Klansmann m frue (Arild og Kari) som stod for, og når bussen rullet inn i gata der festen skulle være så «mann» Vålerenga flagg henge på husene bortover. Ett vakkert skue i solskinnet, og midt i festen blandt grillpølser, salat, hamburgere, brus og barn dukket ingen andre enn Lars Hirschfeld opp med ett stort smil. Mannen kan også rumensk må hvite, etter hans tid i Romania.

Det hviterussiske laget på 16 stk fra nedslagsfeltet til Tjernobyl ble hentet sammen m ett lag på 11stk.  fra Porsanger i nord på Gardemoen den 27.07, og det var stor forskjell på mengde bagasje lagene hadde med seg. Bagasjen til hviterusserene hadde fint fått plass i 3 av koffertene til Porsangerlaget. Men takket være Klansmenn og kvinner som hadde donert klær og utstyr i teltet på sletta fylte de hele bagasjrommet på bussen og litt til da de ble kjørt til Gardemoen den 5.08 kl 0630. Som bussjåfør ble jeg med inn til innsjekkinga hos SAS for å betale for overvekt, noe som var helt unødvendig for skulle ikke SAS ha noe for, takk!

Som mann ser har Klanen og Bohembussen stilt med buss i 8 dager til en pris av kr. 6000,- som dekket diesel. Bompenger har Bohembussen betalt. Bussen var kjørt av undertegnede som også sitter i styret i Klanen og jeg vil takke alle som er medlemmer av Klanen fordi det er dere som gjør dette mulig.

TAKK !!

Frode Mathias Ræder

Comments are closed.