Tur&billett: RBK – VIF 16/9

Vålerenga møter Rosenborg borte søndag 16/9 kl 1900.

Billett: Billetter kjøpes her.

Turgruppa: Turgruppas oppsatte dagstur er avlyst, grunnet for få påmeldte. De som er påmeldt vil bli kontaktet, og vil få tilbud om å bli med en av privatbussene. Turgruppa og Klansstyret beklager det hele, det er synd at vi ikke klarer å få med nok folk til å ha egen buss. Heldigvis er det flere av de private bussene som kjører, så det er nok av muligheter til å reise oppover, både med dagstur og overnattingstur! Se kontaktinformasjon til de private bussene her.

Bohembussen kjører egen tur, med overnatting: Etter forespørsel prøver vi å ta en overnattingstur til Trondheim. Avreise lørdag 15 kl. 10.00 fra bohemen og retur etter kamp. Pris kr. 600,-, dere må selv ordne overnatting. Alle nå melde seg på i sjappa eller til Thorbjørn thorb-g@hotmail.com.

NB! Klanen.no legger også gjerne ut for alle private bussalternativ, men da må vi vite om det! Send mail til webpublisering@klanen.no.

Overnatting. Vi har fått følgende tilbud:

Comfort Hotel Trondheim, singelrom til kr.650,- og dobbeltrom kr.750,-. Promotionkode: FOTBALL. Kontaktinformasjon tlf: 735 88 888  Mail: co.trondheim@choice.no. Hotellet ligger like ved Trondheims beste fotballpub, Three Lions.

Comments are closed.