Archives

Categories

Hør Klanens radioreklame!

Klanen er for en stakket stund tilbake i lomma på klubben, og har vært med å lage radioreklame for kveldens kamp! Ikke hørt’n enda? Hør innslaget her: Last ned her Hør godt etter, forsanger’n kjenneru!

Categories
Ukategorisert

STEMNINGSRAPPORT: Vi var et dusin klansmenn

STEMNINGSRAPPORT: MOLDE -VIF 2-0 Vi var et dusin klansmenn som skulle ut på landet, nærmere bestemt Molde. De fleste uten spesielt håp om poeng mot de regjerende seriemesterne fra spøkelsesbygda styrt av visse hensynsløse pengemenn. Personlig hadde jeg tro på en Read more ›

Categories
Ukategorisert

Mikkel Myser: Alle på kamp!

Klanen.no børster støvet av en urgammel fanzine-klassiker: «Mikkel myser» er tilbake! Fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup har med det utvidet sitt reportoar til å omfatte også blogg og nettzine – eklsklusivt her på klanen.no!

Categories

Klanen hjelper klubben i vårt hjerte

Onsdag denne uken var en dedikert og sangglad gjeng eldre klansmenn samlet for å bidra med sang til reklamesnuttene som sendes på diverse radiokanaler før hjemmekampene våre. Opptakene foregikk ute, like ved lokalene til byrået «Verdens sterkeste mann», på Skøyen. 

Categories

Dropper Aftenposten!

Nok en gang har sommervikarene sluppet til i avisredaksjonene og da skal det graves. Det har lenge vært åpenbart at Aftenposten ikke er en Oslo-avis. Når Aften Aften bruker en forside på å rakke ned på Norway Cup blir jeg Read more ›

Categories