Klanen hjelper klubben i vårt hjerte

Onsdag denne uken var en dedikert og sangglad gjeng eldre klansmenn samlet for å bidra med sang til reklamesnuttene som sendes på diverse radiokanaler før hjemmekampene våre. Opptakene foregikk ute, like ved lokalene til byrået «Verdens sterkeste mann», på Skøyen. 

Tekst: Espen Bjørneseth

Det så ut som om en sammensvergelse forsøkte å stoppe oss. Selv om vi sang ute i en by, var det i overkant voldsomt med støy rundt oss. Jeg nevner en asfaltkutter, traktor, motorsykler, dusinvis av tog og biler. Vi flytta oss unna den verste støyen, og da kom ett helikopter over oss.

Selvsagt.

Etter at det hadde passert satt snekkeren igang med å knuse restmaterialer i den fine maskinen sin, bare overdøvet av hvinet fra stadig forbipasserende flytog.

Det gikk som et måtte gå: Helt fint. Alle tok det med godt humør. Du kan`ke stoppe oss vi er Vål`enga-supporters! Det var en morsom opplevelse, og jeg gleder meg til å høre resultatet!

Du lurer sikkert på hvilke sanger vi spilte inn, hvilket temaer vi tok for oss osv. Helt ok det, men du må likevel vente til det sendes på radioen. Vi aner heller ikke hvordan det blir!

Comments are closed.