Mikkel Myser: Alle på kamp!

Klanen.no børster støvet av en urgammel fanzine-klassiker: «Mikkel myser» er tilbake! Fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup har med det utvidet sitt reportoar til å omfatte også blogg og nettzine – eklsklusivt her på klanen.no!

Tekst: mikkel myser

Klanen.no prøver igjen å hause opp en kamp. MortenN gjorde ett glimrende arbeid før Brann kampen og vi prøver delvis igjen. Håper akkurat du kommer deg på kamp, når var du sist på kamp og ta gjerne med flere. Utsett taco og kos med din bedre halvdel, det kan du gjøre lørdag eller søndag.
 
Sandnes gutta kommer eplekjekke etter å ha slått saftgutta,  la oss synge og heie fram gutta. Årets sesong har ikke vært den beste verkenpå banen eller tribunen. Ikke for mitt vedkommende heller av helsemessig årsaker. Men prøver så mye som mulig og unge som gamle samles på ny.
 
Morsomt å se unge og gamle krangle om mitt vålerenga eller ikke på facebook…. Bruk heller krefter på å støtte på best mulig måte!
 
Tenk deg hvis du ser Børven eller Chad putter live, det er ett minne for livet. Eller du får sett analtoget for at vi leder med nok mål, ekke like gøy å se bilder av det tatt av noen guttevenner som liksom leker fotograf?!.
 
Tenk deg om hadde vært moro om du kom på kamp. Mer omtaler om kampen kommer før du aner. Snakket om Carew og at han krever seks mill venter vi med….

Comments are closed.