MortenNsDagbok: John Carew X 10

Distriktspolitisk talsmann kommer med ti gode grunner til å signere John Carew. Eller ti punkter om John Carew, som han mener er gode grunner til å signere JC.

  1. John Carew er en Vålerenga-legende. De vokser ikke på trær.
  2. Har vi plass til gode, gamle Morten Berre (stadig landslagsaktuell) i troppen, har vi plass til John Carew.
  3. Selv om det er noen år siden han var i den desiderte verdenstoppen, er han mer enn god nok for norsk tippeliga. Er folk egentlig klar over hvordan nivået på norsk tippeliga er?
  4. John Carew gjør sikkert fortsatt med en fotball det Zlatan gjør med en tennisball, det holder også i massevis i norsk tippeliga. Hvem faen bryr seg forresten om tennisballer?
  5. Han er Oslo-gutt. (Jada, bla-bla Lørenskog bla-bla. Som distriktspolitisk talsmann har jeg greie på dette, Lørenskog er mer enn nok Oslo. Heidal i Gudbrandsdalen også, for den saks skyld.)
  6. Han trekker publikum. Ferdig snakka.
  7. Han tiltrekker seg så mye forsvarsspillere at de andre kan spille Barcelona-fotball på de enorme områdene som plutselig blir tilgjengelig. Det er target-mannen sin det.
  8. Han har blitt kalt «El Vikingo de Ébano». Tøft.
  9. Han har blitt kalt «Hulken». Tøft.
  10. Han har blitt kalt «lille-John». Vår lille-John!

Sånn, da regner jeg med at alle er overbevist om at John Carew passer som hånd i veske i Vålerenga!

NB!

Kjære John: Vi har faktisk ikke så mye penger i Vålerenga, så var litt grei med lønnskravet er du snill! Helst dritgrei. Det Alex Ferguson kan gjøre med VISA-kortet må nemlig Martin Andresen gjøre med Pål Breens bitte, lille sparegris – hvis du skjønner.

*****************************************************
Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.