Overblikket: Stavanger neste?

Vålerenga gjorde det mest mulig spennende, 6. kamp i kvartfinaleserien gikk til plutselig død, men der ble det natta og tidlig sommerferie for Frisk Asker. 

Vi skal ikke dvele al for mye rundt kvartfinaleserien mot Frisk Asker annet enn å konstantere at Vålerenga i snitt og sum var det beste laget. Ergo skjedde det slik at Kong Sune av Asker, treneren altså, hadde ordentlige baller og valgte Vålerenga fremfor Sparta i kvartfinaleserien.

Vel, Kong Sune av Asker hadde baller, men nå ligger de istykkertrådd igjen i boksen i Jordal Amfi.

Deilig.

4-2 i kamper til Vålerenga, underdogen Vålerenga mot bronsevinnerne fra serien – Frisk Asker. For en skrell!

Nå er det valg av semifinalemotstandere som gjenstår. Dette skal i følge våre kilder skje tirsdag morgen. Fra samme kilder ryktes det at Stavanger Oilers vil velge Vålerenga, og at Lørenskog da ikke velger, men får, Storhamar. Petter Thorsen har tydeligvis også baller, det har han vist før, vi husker alle med sorg i minnet semifinaleserien i 2015.

2015 er Bygones. Denne sesongen har vi et bedre lag. Det høres kanskje merkelig ut, men vi har det. Vi er langt bedre defensivt organisert, og vi har unge sultne spillere som mangler respekt for det etablerte. Spørsmålet er bare om Knutsen og Olsen tør lippe dem helt løs.

Release the hounds! hyler vi – så kan Petter Thoresen stå der med sønderknuste nøtter han også, og få æresmedlemskap i klubben Kong Sune startet mandag aften.

Som man skjønner; vi har det meget bra denne vakre morgenen.

Og vi er føkkings klare for semifinaler.

Kjør da Vålerenga!

God natt Frisk Asker, hvorhen dere er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.