NSA informerer

I forbindelse med landskampen mot Finland på Ullevaal førstkommende tirsdag informerer nå NSA om at det ikke vil være et eget NSA-felt på den kampen. Grunnen finner du under. 

Tekst: NSA // foto: NSA


Det vil ikke bli noe eget NSA felt på privatlandskampen mot Finland tirsdag 29.03. Her er meldingen som ble sendt ut fra NSA sitt styret i dag: «Det blir ikke noe NSA-felt mot Finland tirsdag 29.03 kl 20:00. Årsaken er at billettprisen for NSA er doblet etter at NFFs nye billettansvarlige har presisert at «ingen billetter til Ullevaal skal koste mindre enn 100 kr». Billetter for salg ville for den saks skyld ikke kostet mindre enn 100,- heller, utsalgspris fra NSA på vennskapskamper har ofte vært 100,- unntatt i helt ekstraordinære tilfeller.

NSA er avhengige av en økonomisk inntekt fra landskamper for å opprettholde drift, og har derfor et påslag på den normalt rabatterte billettprisen vi normalt har fått av NFF. Det betyr også at vi må trekke oss dersom en landskamp ser ut til å gå med tap som følge av underskudd når vi bruker midler på vakter og kjøregodtgjørelser, samt vår egen arbeidstid. Vi har liten tro på at det er mange som har lyst til å betale 150,- for å se landslaget som akkurat har snublet ut av en kvalik i privatlandskamp mot Finland kl 20:00 på en tirsdag i slutten av mars.

NSA har informert NFFs billettansvarlige om tidligere praksis, samt at NSA blir nødt til å trekke seg fra landskampen dersom det ikke finnes en løsning som fungerer. Vi har også vært i kontakt med andre nøkkelpersoner i forbundet uten at dette har hjulpet. Nå er det kun 7 dager igjen uten at vi har fått noe svar, og vi er nødt til å sette en strek.

Vi ønsker landslaget lykke til med å selge ut Ullevaal neste tirsdag.

-NSA-styret


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.