Overblikket: Markus Søberg klar for Vålerenga

Markus who? Ikke hørt om ham, ikke så rart om du ikke har en kikkert som du kan se over dammen med.

Vålerenga har så vidt rukket å gruse Manglerud Star. Det skjedde i går eftermiddag, og det endte med kalassiffrene 7-1. Rett i etterkant kom den gode nyhetene. Dobbel glede altså.

Markus Søberg er altså lillebroren til Steffen Søberg, men er ikke målvakt. Han er etter sigende en lynrask forward. Markus Søberg spillte juniorhockey i MS og Frölunda (Sverige), før han stakk over dammen. Der spillte han 1,5 sesonger for Windsor Spitfire i Ontario Hockey League (juniorligaen).

– Vi har hatt Markus på blokka en stund og fulgt med på utviklingen hans der borte. Steffen har holdt oss oppdatert. Så da han bestemte seg for å dra hjem, var det veldig interessant for oss å få ham hit, sier Shampo til Aftenposten.

Det er i første rekke snakk om en kontrakt ut sesongen, men Vålerenga ønsker selvfølgelig å beholde ham også neste sesong. Er Søberg så god som det blir påstått er nok dessverre veien tilbake til Sverige kort, men vi skal være glad for hver sekund vi får av ham på isen.

Vi ønsker velkommen!

Stats på Markus Søberg kan du myse på her hos Eliteprospects.

Martin Lauvmann Ylven danser jenka mot Manglerud Star:

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KMF_7647

Foto: Kenneth Myhre – http://kennethmyhre.smugmug.com/

Konkurransen…

…er over for denne runden, og vi gratulerer Mari som hadde alle rett – og som var så hyggelig å knaste det inn i en elektronisk post til oss. Hun vinner et valgfritt skjerf fra Vålerengasjappa, og er med i trekningen av et sesonkort for 2016/17-sesongen gitt av klubben.

Svarene da? Enkelt og greit ja, nei, ja og ja. Så lett.

God natt Manglerud Star, dere prøvde nesten…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.