VIF vs VIF 14. februar

Vålerenga Fotball og Vålerenga Hockey inviterer igjen alle til den store Vålerenga-dagen. Fjoråret ble en knallsuksess, så dette bør alle bli med på, unge som gamle. 

Tekst: VIF-fotball/JonasA // foto: VIF


Søndag 14. februar er det igjen klart for en ny prestisjeduell mellom Vålerenga Ishockey Elite og Vålerenga Fotball Elite? Som i fjor spilles det først hockey på Jordal, før det bærer opp til Vallhall for fotball. Du er invitert og det hele er gratis!

Om det blir det samme opplegget som i fjor når det gjelder regler og spilletid er foreløpig usikkert, men det må det nok hvis det skal være håp om å bli jevnt. Hockeyen vant litt vel enkelt, selv om de nok kunne scora minst 10 kasser til på hockeydelen.

Uansett var det stor underholdning og masse folk. Derfor er det gledelig at de gjentar suksessen i år og kjører på igjen. I fjor fikk vi blant annet se Berre sette en nydelig straffe på hockeybanen og en Folle som «sto på huet» mellom stengene på det kunstige gresset inne i Vallhall.

Hele Vålerenga­familien er invitert til en dag på Jordal og Valle for å få med seg det hele. Skulle du være tørst etter det hele er over er Vålerenga Vertshus og Bohemen som vanlig ypperlige alternativer for å slukke tørsten. Det vil også være ølsalg i kantina i Vallhall som i fjor.

Program

13:00: Dørene åpner på Jordal Amfi.

14:00: Hockey: Vålerenga Fotball mot Vålerenga Hockey. Umiddelbart etter siste periodeslutt går ferden til Vallhall. Vålerenga­bussene frakter!

15:00: Dørene åpner i Vallhall.

16:00: Fotball: Vålerenga Fotball mot Vålerenga Hockey. Spillerene signerer drakter og annet du har med på gresset etter kampen, og slår gjerne av en prat.

Praktisk informasjon

Det er gratis inngang, men ta med deg penger å bruke på drikke. Og mat. Og gi gjerne bussene en slant som takk for skyssen.

På Jordal Amfi vil hovedinngangen benyttes

Ta med deg kontanter til drikke på bussen fra Jordal til Vallhall. Det vil ikke være mulig å ta ut kontanter i kioskene.

I Vallhall benytter familier, barn og ungen inngangen til høyre når du kommer opp innspurten til Vallhall. Hovedinngangen benyttes av dem som vil benytte et eget område der det vil være ølsalg. Dugnadsgjengen på Valle sørger for drikke, mat og kioskvarer

I Vallhall benytter familier, barn og unge inngangen til høyre når du kommer opp Innspurten til Vallhall. Hovedinngangen benyttes av dem som vil benytte et eget område for ølsalg. Dugnadsgjengen på Valle sørger for drikke, mat og kioskvarer.

Sesongkort

Vi håper at MANGE benytter anledningen til å sikre seg fotballsesongkort denne dagen. Det vil være mulig å kjøpe sesongkort i Sjappa-stand som vil være i Vallhall.

Velkommen til tidenes Vålerenga­dag II: Søndag 14. februar!

Vis gjerne din interesse for arrangementet, og inviter alle dine Vålerengavenner


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.