Overblikket: Dele nye Jordal Amfi?

Tirsdag spratt det frem flere nyheter om nye Jordal Amfi, vi ser nærmere på dem…

Før vi tar helt av minner vi om konkurransen denne uken som er på oppløpssiden. Du finner den her.

Nyheten om at byantikvaren vil frede det Jordal Amfi vi ser i dag og restaurere/renovere det opp til å bli noe mer enn hva det er i dag er ille nok. Det er lite gjennomtenkt, og får neppe gehør da å restaurere amfien vil koste astronomiske summer. Her er et par saker om den saken:

Heldigvis har vi i denne saken Høyre, et Høyre som ber byrådet skjære igjennom og bare ignorer vattnissen av en byantikvar. Skjære gjennom og bare rive.

Go Høyre!

Tear down these walls!

Vi lar de to sakene tale for seg selv, og setter over til neste sak. Nemlig den at Manglerud Star allerede har søkt kommunen om å få spille sine kamper i nye Jordal Amfi. Under overskriften «MS og Vålerenga kan måtte dele nye Jordal» hos TV2 legger Patrik Molberg frem forslaget. Vi rister på hodet.

Det er neppe gjennomførbart innenfor normale økonomiske rammer. Tenk bare hva det vil koste å måtte bytte ut reklamen på isen og på vantene for hver kamp. Og for ikke å snakke om treningstider. Hvordan skal man få dette til å gå opp? Trene sent/tidlig annenhver dag/gang?

Og hva med tilskuere? 300 fortapte sjeler i nye Jordal Amfi blir triste greier.

Manglerud Star klager på fasilitetene i Manglerudhallen. Og det kan være reellt nok det sett med MS-øyne. Men Vålerenga har jobbet for ny Jordal Amfi i tjue år, Manglerud Star ti dager. Manglerud Star burde heller jobbe for en opprustet Manglerudhallen som har de fasiliteter de etterspør. Skal det bli noe av Manglerud Star må de beholde sin egen identitet i sin egen peisestue. En oppgradert peisestue.

Dette er storm i et vannglass. Det kommer aldri til å skje. Dette er Molbergs femten minutter i rampelyset. Det er omtrent det han er verdt, 15 minutter, ikke mer.

God natt MS og Molberg, bli hvor dere er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.