Overblikket: Kampdag, borte mot Frisk Asker

Kampene kommer tett som hagl nå, og dagens motstander er Frisk Asker i Askerhallen. St. Halvards menn reiser dit med håp om poeng, men det skal bli tøft.

Tapet mot Lørenskog sitter enda hardt i ryggmargen. Å tape enkamp på den måten er forferdelig surt, uansett hvor lave forventninger man har. Vålerenga fikk et feilaktig annullert mål når Lørenskog spiller med 6 utespillere (og ingen målvakt) helt på tampen av kampen, og så går like så godt Lørenskog opp og scorer med bare ni sekunder igjen på klokka. Sudden ga ingen scoringer – Lørenskog vant på straffer.

Utrolig bittert.

Enda mer bittert blir det i etterkant når Filip Gunnarssons påståtte skrekktackling viser seg å ikke være noen skrekktackling, men en hard men ren tackling. Skaden på Romano oppstår når han treffer isen, ikke fra Gunnarssons smell. Gunnarsson fikk matchstraff og må stå over søndagens kamp.

For øvrig så det for oss ut som om dommerne stod helt greit plassert da Gunnarsson smeller inn i Romano. TV-bildene viser noe som kan være en albue, men dommerne burde sett dette som bilder i ettertid viser. Bra dommere der altså.

Svimehuer.

Anyway; det betyr at Vålerenga stiller med enda tynnere stall en mot Lørenskog, tar man med at Morten Ask gikk av isen mot slutten av 1. periode torsdag – han fikk et skudd i benet – så behøver man ikke være rakettforsker for å se at dette er syltynt. Så tynt at noe må gjøres, vi trenger flere spillere nå, uansett hvor skrapa kassa er.

Dette kan ikke fortsette. Selv Kongsvinger har bredere stall enn St. Halvards menn, og vi så jo alle hvordan det gikk. 0-2. Takk.

Men Vålerenga er Vålerenga. St. Halvards menn har laget gull av gråstein før, og selv den gråeste av alle steiner har reist seg opp og vist vei. Spørsmålet er jo om vi har slik en stein i troppen…

Kampen starter kl. 17:00 i Askerhallen.

God natt forsterkninger, hvorhen dere er…

Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.