Klubben inviterer til åpent møte om Vålerenga Stadion

Mandag 30. november inviterer klubben til åpent møte om stadion. Ønsker du siste nytt eller har du noen ønsker om hvordan den skal bli så er dette noe du bør få med deg.

Tekst: JonasA // foto: VIF fotball


Klubben har igjen tatt initiativ til å møte oss supportere. For et par uker siden var det om sesongkort, nå er det om nye Vålerenga Stadion.

Møtet starter klokka 19:00 og vil som vanlig holdes i kantina i Vallhall. Det blir mye folk, så vi anbefaler å møte i god tid.

I tillegg til mye ny informasjon vil det også bli vist bilder fra hvordan det skal bli inne på stadion og i området rundt.

I saken som er lagt ut på klubbens sider står det at alle spørsmål fra salen vil bli besvart, så her kan du bare spørre hva enn du måtte lure på. Det vil også være åpent for å komme med innspill og ideer.

Våre venner i Aperopet har skrevet en sak om hva de ønsker og de fleste innspillene som kommer der er gode. Saken kan du lese her: http://www.aperopet.no/?p=3015

Med på mandagens møte vil Åge Petter Christansen, Stig-Ove Sandnes og Karsten Hjertholm mfl være.

Møtet holdes altså dagen før sesongkortsalget starter, der du som nevnt flere ganger tidligere vil få forkjøpsrett på Vålerenga Stadion i 2017 hvis du kjøper sesongkort for neste sesong.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.