Informasjon rundt sesongkort, Klansmedlemskap og hvem som står hvor på Bredden i 2016

Sesongkortsalget starter som mange vet tirsdag 1. desemeber. I den forbindelse er det noen viktige ting å få med seg.

Tekst: Jostein // foto:

– De 3000 første som kjøper sesongkort for 2016 på Vestbredden er garantert plass på klanstribunen på ny stadion i 2017.

– Nytt av året er at Sjappa trykker sesongkortet mens du venter. Det vil si at du får sesongkortet ditt i hånda ved å kjøpe det i Sjappa.

– Kjøper du på nett må du likevel dra til Sjappa for å hente det. Der må du fremvise både innbetalt medlemskap i Klanen, samt kvittering på kjøp av sesongkort.

– Sesongkort på Vestbredden er forbeholdt Klansmedlemmer. Ved betaling av medlemskap i Sjappa får du også Klanskortet trykket opp med en gang og kan ta det med deg når du går.

- NB! Ett Klansmedlemskap = Ett sesongkort. Skal du handle for flere enn bare deg sjøl må alle ha betalt for medlemskap i Klanen. For eksempel, hvis du kommer i Sjappa på tirsdag og skal kjøpe 10 sesongkort må du samtidig betale for 10 Klansmedlemskap. 

Sjappa og Klanen oppfordrer til følgende logistikk på tirsdag: 

– Dere som ønsker faste plasser bør stille dere i kø i Sjappa tirsdag morgen.

– Dere som ønsker friplass kan vente til litt senere på dagen.

Hvem står hvor på Vestbredden 2016? 

Det har vært en del forvirring rundt hvilke felt som heter hva, hvor flagge/hoppefeltet skal være og hvor man egentlig kan få seg fast plass til neste år. Noe av grunnen til at det er surr med feltnummer er at feltene ikke avgrenses av trappene, men midt mellom trappene. For å ta det første først; sånn ser det ut på bredden:

VB-midten-plassering

Sånn! Nå som vi har fått den avklaringa, kan vi gå videre til hvem som står hvor.

Mesteparten av klanstribunen vil ha fortsatt free «seating» (eller ståing).

Unntaket er de grønne firkantene. Her vil det bli mulighet for å sikre seg fast plass. Bredden på buffersonen mellom Klanen og røkla er litt avhengig av hvor mange som kjøper seg fast plass, og ved behov vil fast plass-feltene utvides til litt uti felt 105. Hvis vi selger få faste plasser, blir det tilsvarende flere unummererte.

Vi bygger videre på Ultrasfeltet som sammen med Gamle Konge skal være lokomotiv for tribuna. Det er her man skal flagge, starte sanger og diskutere tribunekultur. Vi håper flere folk knytter seg til dette miljøet i løpet av sesongen. Det er nemlig dritkult der og består av dritkule folk.

Hvis du er glad i høy sang og spontane sangtekster, men ikke orker hopping/unge folk/flagg/merkelappen ultras (stryk det som passer), har vi ett tilbud til deg også. Bidrag på tribunen +  god gammal klanshumor…. la oss kalle det «tulltras». Dette er viktige bidrag sangmessig og vi ønsker at så mange som mulig samler seg for å støtte gutta til seier neste år. Derfor: eget tulltrasfelt.

Ære være

Styret


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.