Hvem står hvor på Vestbredden neste år?

Vi har fått mange spørsmål rundt hvem som skal stå hvor og hvilke felt vi anbefaler til hver enkelt. Her kommer en ny forklaring på hvordan Vestbredden vil se ut neste sesong.

Tekst: Klansstyret // foto: Grydis


Det har vært en del forvirring rundt hvilke felt som heter hva, hvor flagge/hoppefeltet skal være og hvor man egentlig kan få seg fast plass til neste år. Noe av grunnen til at det er surr med feltnummer er at feltene ikke avgrenses av trappene, men midt mellom trappene. For å ta det første først; sånn ser det ut på bredden:

VB-midten-plassering

Sånn! Nå som vi har fått den avklaringa, kan vi gå videre til hvem som står hvor.

Mesteparten av klanstribunen vil ha fortsatt free «seating» (eller ståing).

Unntaket er de grønne firkantene. Her vil det bli mulighet for å sikre seg fast plass. Bredden på buffersonen mellom Klanen og røkla er litt avhengig av hvor mange som kjøper seg fast plass, og ved behov vil fast plass-feltene utvides til litt uti felt 105. Hvis vi selger få faste plasser, blir det tilsvarende flere unummererte.

Vi bygger videre på Ultrasfeltet som sammen med Gamle Konge skal være lokomotiv for tribuna. Det er her man skal flagge, starte sanger og diskutere tribunekultur. Vi håper flere folk knytter seg til dette miljøet i løpet av sesongen. Det er nemlig dritkult der og består av dritkule folk.

Hvis du er glad i høy sang og spontane sangtekster, men ikke orker hopping/unge folk/flagg/merkelappen ultras (stryk det som passer), har vi ett tilbud til deg også. Bidrag på tribunen +  god gammal klanshumor…. la oss kalle det «tulltras». Dette er viktige bidrag sangmessig og vi ønsker at så mange som mulig samler seg for å støtte gutta til seier neste år. Derfor: eget tulltrasfelt.

Da bør alt ligge til rette for tidendes sesongkortsalg på tirsdag.

Ære være
Styret

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.