Se Berres siste hjemmekamp for en hundrings

I forbindelse med siste hjemmekamp for sesongen skal Berre og Muri hedres for sin innsats i Vålerenga. For at flest mulig skal få muligheten til å være med på hyllesten har klubben satt ned alle billetter på stadion til 100,- 

Tekst: JonasA // foto: Grydis


Legenden, fenomenet og evig unge Morten Berre gir seg i Vålerenga etter denne sesongen. Det betyr at søndagens kamp mot Odd blir hans siste hjemmekamp i vår vakre drakt. Det skal naturligvis markeres fra både klubb og Klan, slik at mannen får den avskjeden han fortjener.

Berre har fire klubbrekorder i Vålerenga, blant annet flest obligatoriske kamper (384) og flest mål (78). Om han legger opp eller vil ta en sesong til på et lavere nivå for en annen klubb er enda uvisst, men kontrakten hans i Vålerenga vil hvert fall ikke fornyes.

Vi ønsker naturligvis at så mange som mulig vil være med å takke Berre for alt han har gjort for Vålerenga. Det er vel alle enige om at han fortjener?

Klubben har valgt å sette ned billettprisene til 100,- for samtlige på stadion til denne kampen. Her er det altså bare å ta med seg venner, kjente, naboer og familie til Ullevaal.

André Muri vil også bli hyllet på Ullevaal-matta denne kvelden.

Om ikke det var nok tikket det inn en SMS fra Rekdal da vi var på vei hjem fra Haugesund på lørdag. Han takket alle som hadde tatt turen til Haugesund og lovet samtidig 6 poeng på de to siste kampene for sesongen.

Her er det ingen grunn til å bli hjemme. Billetter kan kjøpes i linken under:

http://www.billettservice.no/event/445225?CL_ORIGIN=ORIGIN3

12189588_754616751334677_3088023984112097073_n


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.