Overblikket: Hvorfor er ikke Cato…

…og Jesper hos oss lengre? Dette virker uforståelig, forrige og inneværende sesong, og timingen for å kikke litt på dette er ikke tilfeldig – på besøk kommer altså Manglerud Star snart.

Ok, det er et par dager til kamp, men vi kikker litt fremover. Det er altså Manglerud Star som kommer på besøk til Jordal Amfi førstkommende torsdag (kampstart kl. 18:30). Dette betyr gjensyn med noen gamle helter som av ymse grunner falt ut av A-stallen til Vålerenga og siden tok T-banen, eller Metroen som det så fint skal kalles nu til dags, opp til Manglerudhallen for ny permanent tilværelse.

Vi skal ikke henge oss  så mye opp i at de forsvant og ikke fikk være blandt St. Halvards menn lenger, men vi tror nok at Hr. Knutsen & Co. angrer en smule (ikke et helt brød) på at et par av de forsvant nå. Vi har jo en enorm og bred stall…

Vi vet ikke om det er mye bitterhet å spore, om det freses mye, i garderoben oppe på Manglerud – men det ville ikke overraske oss om det er litt ekstra tenning når de nå kommer til Jordal Amfi igjen. Vi snakker om Cato Cocozza, Jesper Hoel, Eirik Salsten og Magnus Hoff. Spesielt Cato og Jesper.

Det var spesielt at de forlot Jordal. Det er spesielt at de ikke har kommet tilbake. Ingen kamelsluking å spore fra Hr. Knutsen & Co. altså.

Det er trist.

Alle med en dråpe sunn fornuft og øyne i hodet skjønner at både Jesper og Cato ville vært særs gode å ha i laget denne sesongen, og forrige sesong for den saks skyld. Jada, vi vant på Hamar og i Sarpsborg uten dem. Neida, vi klarte ikke slå Frisk Asker (* 2), Storhamar eller Stavanger Oilers uten dem. Dette er selvfølgelig en helt uvitenskapelig fremstilling, men kanskje, kanskje hadde de vært tungen på vektskålen i et par eller alle av de fire kampene nevnt.

En sak har alltid to sider, bevares. Men et poeng her er at klubben aldri har fortalt hva som lå bak Mensa-avgjørelsen om å sparke disse to ut på gata. Når vi nå vet hva vi gjør om den økonomiske hverdagen i klubben, og hva slags fulle sjømenn-politikk som har vært ført tidligere – ja da mener vi som vi gjør.

Og det er ikke for sent å snu!

Cato har for øvrig laget 15 poeng for Manglerud Star så lengt denne sesongen – ikke bli sjokkerte om det blir noen poeng på ham mot Vålerenga…

Forrige konkurranse…

…ble vunnet av kimo, det var ingen som hadde alle tre rett, så kimo ble trukket ut blandt toerne. Tygg på den. Anyway; kimo kan snart ikle seg et valgfritt vakkert skjerf fra Vålerengasjappa, og er med i trekningen av et sesongkort for sesongen 2016/17.

Neste konkurranse…

…kommer plutselig. I motsetning til visse folk nevnt lenger oppi her er ikke vi døve for kritikk. Nå går det på formatet til konkurransene, eller rettere sagt hvordan man får besvart. Folk flest har rett og slett ikke lyst til å smyyyge seg inn på Klanens debattforumer. Vi er lutter øre og gjør litt forandring.

Neste konkurranse blir det mulighet for å svare via e-post, og vi garanterer full anonymitet. Nesten vaffal. Fornavnet på vinneren vil bli publisert som rundevinner, og Sjappa vil få fullt navn. Det får man leve med.

Vi kommer plutselig tilbake!

God natt Cato, oppføre deg pent på torsdag…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.