Csisar blogger: Hatkampen

Da har sesongen blitt hele seks kamper gammel og det er klart for årets første møte med oljesheika fra vest. At det i tillegg er et møte mellom nr. 1 og 2 på tabellen var det nok ikke så mange som hadde trodd for en måned siden.

Tekst: Fredrik Csisar // foto: Kenneth Myhre


Selv om serien egentlig såvidt har begynt så har det vært viktig for oss med den starten vi har fått. Det er moro å merke at entusiasmen stiger litt hos de som følger klubben og å se at folk har blitt positivt overrasket.

Ellers så er det også positivt at hele Getligaen har hevet seg de siste årene. De sikre trepoengskampene finnes ikke lenger og det er i det hele tatt veldig sjelden det er utklassingssifre. Dette gjør at vi må være skjerpa hver dag, både på trening og i kamper, noe som igjen gjør at kvaliteten blir bedre og bedre. F.eks har våre seks kamper endt med 2-0, 4-5, 2-1(ot), 3-2(ot), 4-1(!) og 3-2.

Så denne kampen mot Stavanger da. Laget vi elsker å slå og hater å tape mot. Rett og slett et ordentlig hatoppgjør. Jeg skal ikke sitte her å skrive masse dritt om Stavanger, for det står faktisk veldig respekt av det de har fått til de siste årene. Alt fra det økonomiske til det sportslige og alt annet som følger med.

Men det at de har blitt så selvhøytidelige, breiale og ganske usympatiske gjør det bare enda deiligere å få jekket dem ned noen hakk. Og jeg snakker ikke kun om laget Stavanger Oilers, men også om supporterne der borte. Jeg har selv spilt kamper i DnB Arena hvor hele utvalget som finnes i kioskene har endt opp nede i spillerboksen vår.

Men nok om det. På torsdag blir det uansett knalltøft og vi trenger all den støtten vi kan få fra tribunen. Derfor håper jeg så mange som mulig tar turen til Jordal, så skal vi gjøre alt vi kan for å fortsette å vinne kamper. God underholdning og høy temperatur blir det garantert.

Vi ses!

-Fredrik Csisar

 

Med blått hjerte og sine meningers mot forteller Vålerenga Hockeys Fredrik Csisar om livet i klubben fra innsiden.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.