Overblikket: Så er vi (snart) i gang hjemme

Det er snart duket for sesongens første hjemmekamp i GET-Ligaen. Lørenskog kommer på besøk torsdag, og det skal knuses og gruses. Ja, og så fyrer vi av en konkurranse igjen da.

På klubbens sider er det som vanlig stille i forkant av kamp. Nå skal vi være såpass fair at vi gir dem muligheten til å komme med noe før-kamp-info innen kampstart torsdag. Men vi understreker viktigheten i å ikke bare ha stoff etter kampen, men også stoff i forkant av kampen. Det er klart at det er en teaser for folk.

Skal folk klare å opparbeide og vedlikeholde et slags eierskap til laget og klubben er løpende info utrolig viktig, og der skorter det. Det skorter stort på feltet før-kamp-info.

Og da har vi sytet litt, det må til. Men i samme åndedrag skal vi også ta med at VIF-Media er underbemannet. De trenger frivillige til å delta, å jobbe, og her har du sjansen til å gjøre en innsats, for eksempel på dette med før-kamp-info. Å jobbe frivillig for klubben er interressant, det er moro, det er utviklende og det er givende. Du er herved utfordret!

«Annonsen» fra klubben finner du her.

Å ja da, ok, det har kommet nye ting på klubbens sider, en ting er tingen Espen. Mange husker Espen som skrabulent for Klanen, nå har han altså pansatt stumpen sin til klubben. Men Espen skrabler bra uansett – her kan du lese hans siste ytring, om nettopp kampen mot Lørenskog.

Men vi vet i det minste noe om Lørenskog, det er jo noe. De knuste og gruste Kongsvinger beskjedne 13-1 sist lørdag. Kaboom. Det vitner enten om at Lørenskog nå er vanvittig gode, eller at Kongsvinger (hei Hjesus!) er latterlig dårlige. Det siste, at Kongsvinger er latterlig dårlige er hevet over enhver tvil. Selv om de er aldri så «sportslig kvalifisert» har de ikke noe i GET-Ligaen å gjøre. Måtte de ta fyr og brenne enge.

Men Lørenskog da? Jo, de er gode, og det tør vi påstå etter bare en kamp i GET-Ligaen – og en haug treningskamper (nemlig). Blandt annet mot Vålerenga. Vålerenga vant 4-3 etter overtid i Lørenskog Ishall, mens Lørenskog vant 4-2 i Jordal Amfi. Lørenskog var «bedre» i begge kamper – minus én ting; vi har Steffen Søberg bakerst.

Veggen!

Lørenskog har et mannskap som det lukter metall av. Vi holder Storhamar som favoritter til gullet, med Stavanger hakk i hel – og bak de ekle siddisene som er så høye på seg selv at man må dra de ned fra taket for å snakke med dem rangerer vi Lørenskog. Vi tror den gamle kjempen Kenneth Larsen har fått skikk på klubben som har rotet seg bort i så vel sportslig som administrativt havoc tidligere. Kanskje er det deres år i år.

Når det er sagt; vi unner ikke Lørenskog noe, og er det noen kamper Morten Ask skal få være ful i er det disse mot Lørenskog. Vi glemmer aldri. Forbanna pakk. Anyway, at Morten nå bekler backen kan bety at han får smelle til litt ekstra. Og vi skal ikke se bort fra at de forhenværende Lørenskog-spillerne Csisar og Lauvman Ylven kan finne på noe ugang.

Kjør på!

Men for å sveive inn litt; vi har tro på Vålerenga i torsdagens kamp. Spiller laget som de gjorde på Hamar skal Lørenskog få slite bigtime, uansett hvor flotte de ser ut på papiret. Vi tipper 5-3 seier til Vålerenga i en «rysare» av en kamp.

Kampstart er kl. 18:30 – vi sees!

Konkurranse igjen

Vi fyrer av en konkurranse igjen, som lovet hver uke Vålerenga spiller kamper. Ukespremien er et fritt valgt skjerf donert av Vålerengasjappa, og etter sesongslutt trekkes det blandt ukesvinnerne et sesongkort donert av klubben v/Loffen (markedsmamnnen altså) for sesongen 2016/17. For hver uke man vinner får man ett «lodd» i trekninga etter sesongslutt.

Merk at nytt nå er at så fort man har levert sin «bong» så er det låst, ingen rettelser i ettertid. Hårda bud, live with it. Regler og litt generell info finner du her i Klanen forum. For å kunne besvare konkurransene må du være registrert i Klanens forum. Det er helt ufarlig, du trenger ikke ytre deg om andre ting hvis du ikke vil – det er lov å bare lese.

Så over til ukens nøtter:

  • 1. Blir det flere enn 6 mål i kampen mellom Vålerenga og Lørenskog?
  • 2. Spiller David Bräck noen av kampene mot Lørenskog og Frisk Asker?
  • 3. Går kampen i Askerhallen til spilleforlengelse?
  • 4. Scorer Morten Ask fra blålinja mot Frisk Asker?

Innleveringsfristen er torsdag kl. 18:00. Svarene slenger du i denne tråden. Og vi ønsker lykke til!

God natt info fra klubben, hvorhen du er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.