Kick off og auksjon sto til laud

Tirsdag dro vi i gang hockeysesongen for alvor. Kick off på Vertshuset betyr sesongstart. Etterpå hadde vi en fantastisk auksjon til inntekt for Supportbussen. En herlig aften!

Tekst & foto EspenB og en sliten mobiltelefon. Lev med det.


Vålerenga Vertshus inviterte til kick off  for sesongen 2015/2016 i går kveld og folk var ikke vanskelig å be Det er som kjent seriestart borte mot Storhamar fredag, så det var en fin anledning til å ønske spillere og klubb lykke til i årets sesong. Oppmøtet til fansen var godt og alle så ut til ha det fint.

Fra klubben stilte avtroppende direktør Jan Tore Kjær, daglig leder Gunnar Thøgersen og markedssjef Loffen Fjeldvang foruten spillerne Jørgen Karterud, Martin Lauman Ylven, Thomas Olsen, Fredrik Csisar, Tobias Lindstrøm og kaptein Brede Frettem Csiszar. Arrangementet ble leda av supporterkoordinator Espen Knutsen og han var i det mer opplagte hjørnet denne kvelden.

Seansen åpna med promoen til Iskrigerne sesong 2. Det var verdenspremiere, og det så ut til å bli en sesong  spekkka med godt innhold. Meg bekjent skal den gå på TV 2 Zebra fra november. TV 2 var forøvrig tilstede med to kamerateam – ett fra sporten og ett som filma sesong tre av iskrigerne.

Så var det noen ord om de organisatoriske endringene i Vålerenga Hockey før Kjær fikk snakke litt om tiden i Vålerenga.

Klanens kringkastingssjef Rune Julsvik intervjuet spillerne og vi fikk høre litt om lagets og spillernes ambisjoner for årets sesong. Det kom fram at alle må være med å dra lasset og at det er lagmaskinen Vålerenga vi må sette vår lit til i årets sesong. Sammen er vi sterke!

vålerenga vertshus kick off

Bra trøkk på Vålerenga Vertshus

Så var det en runde på hvordan ny stadion kommer til å se ut, og vi er alle enige i at den blir dritfet.  Det blir NHL-størrelse på isen og setene nærmest isen er så nære at du kan ta på vantet fra dem. Det blir tett og intimt selv om det legges opp til en åpen løsning totalt sett. Videre blir det restauranter og puber i bygget. Det blir med andre ord lett å slå i hjel noen timer før dropp når alt står klappet og klart i 2018.

Vi gleder oss!

Så var det litt om dataspillet NHL 2016 der du kan spille som både Vålerenga og Oilers fra Norge. Det er første gang  norske lag er med, og vi kan takke markedssjef Lars Oddvar Fjeldvang for det. Spillet slippes i neste uke.

Etter at kick off var over var det meet & greet med spillerne og lokalet ble klargjort for auksjon. Som kjent har det vært innsamling til bussen VIF Support og ved auksjonens begynnelse var det kommet inn imponerende 47000 kroner.

kick off guro pettersen espen knutsen

Espen Knutsen og Guro Pettersen åpnet auksjonen.

Auksjonen ble dratt i gang av Guro Pettersen, keeperen til Vålerenga Fotball Damer. Hun stilte med signert drakt fra alle damelagsspillerne og det var starten på en fantastisk auksjon der det kom inn i overkant av 60000 kroner! Målet med innsamlingsaksjonen er dermed mer enn nådd. Det er fortsatt mulig å gi kroner og det er fortsatt igjen noen auksjonsgjenstander som ikke oppnådde minimumspris i går.

Av andre høydepunkter kan nevnes iskrigernejakka til Karterud som selvsagt ble auksjonert ut av Karterud selv. Muligheten til å sitte mellom spillerbåsene i en periode av en kamp var også meget poulær.

Her er det på sin plass å rette en takk til Vålerenga Vertshus, auksjonarius Espen Knutsen samt innsamlingsgruppa som har bestått av Siv Borgen, Kenneth Myhre og Stein Roger Johansen.

Videre skal alle som har donert gjenstander ha en kolossal takk, alle som kjøpte og bød i går skal ha takk, og til slutt skal Glenn og Stefi ha den største takken av dem alle. Vi gleder oss til nye år med ny buss rundt på norske veier.

Det er  som du ser mange som skal takkes, og en ting er helt sikkert. Med innsats som dette kan vi slå oss på brystet og brøle DET ER VI SOM ER VÅL`ENGA!

For det er vi.

Vålerenga er oss det!

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.