Overblikket: Let the games begin! …og konkurranse.

Så er endelig dagen her, snart, det er fredagen som gjelder. Måneder med ørkesløs venting er slutt, og pucken skal droppes for GET-Ligaen 2015/16. Vi kliner også til med konkurranse #1 for sesongen.

Yes! Yes! Yes!

Nå er det endelig i gang, det vil si på fredag er det i gang. Vålerenga møter Storhamar i Hamar OL-Amfi. Selv om vi gleder oss til seriestart så gruer vi oss voldsomt til den kampen. Sorhamar er veldig gode om dagen, så gode at de vant sin pulje i Champions Hockey League.

Vi har ikke gravd så dypt i Storhamars tropp, til det er vi for late, men de har etter sigende 5 femmere å plukke fra. Det vil si at de har beinhard kamp om plassene, og at alle spillerne deres må yte maks for å forsvare en plass på isen. Det også er dårlig nytt for oss.

Vålerengas lag er noe mer anstrengt å få kontroll over. Det har vært mye skader og bytter underveis i treningskampene, iblandet at klubben er særs hemmelige med hvordan ståa egentlig er, er det rett og slett umulig å vite hva slags lag vi stiller fredag. Vi kan dog spå med høy grad av sikkerhet at Steffen Søberg vokter buret og at ordmitraljøsen Glenn Jensen vokter døra.

Noen har med rette etterlyst Morten Ask. Hva driver fyren med egentlig? Hvorfor er han ikke klar for St. Halvards menn? Vel, Ask trener med Vålerengas U20-lag. Han har ikke skrevet kontrakt med Vålerengas A-lag (enda). Vi blir ikke overrasket om det kommer en panikk-underskrift tett på kampen fredag – men vi er ikke så sikre på om vi faktisk vil ha med Ask. Han har en tendens til å sitte mer i utvisningsbåsen enn han scorer eller er delaktig i scoringer.

Kanskje tiden er inne til å se ham seile videre…

Treningskampen mot Sparta sist søndag bar ikke bud om noe stort. Der vi så glimtvis bra spill fra Vålerenga mot Frisk Asker sist torsdag så vi ditto lite av mot Sparta. Spesielt dødelige var Sparta på kontringer. Vålerenga Ishockey har skrevet litt om kampen og har latt videopumpa rulle, ta en tur hit for å sjekke ut det.

Nok om det, vi gleder oss! Kampen fredag går forøvrig på TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo. Ingen grunn til å deppe over at du ikke får sett kampen altså. …men aller best for alle, spesielt spillerne, er om du finner veien til Hamar OL-Amfi og støtter med sang, rop og klapping (uten klappere).

Opp i ringa! Vi går for seier!

Konkurranse #1

Vi kliner til og kjører sesongens første konkurranse. Ukespremien er et fritt valgt skjerf fra Vålerengasjappa, sesongpremien er sesongkort for sesongen 2016/17 donert av klubben. Reglene for konkurransene finner du her. Over til ukas nøtter:

  • 1. Blir det uavgjort ved full tid?
  • 2. Scorer Martin Laumann Ylven?
  • 3. Blir Morten Ask spilleklar til kampen fredag?

Svarene kan du legge inn i denne tråden i Klanens forum. Fristen er kl. 17:00 fredag førstkommende.

Og vi ønsker lykke til!

God natt Morten Ask, hvorhen du er…


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verk finner du her.

 

 

 

Comments are closed.